Betöltés...

Bud Spencer & Terence Hill: Slaps And Beans 2 (EU, without DE/NL) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 10.167 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az afrikai hajótörés után Bud és Terence megmentenek egy falut a bűnözőktől, és egy banánnal megrakott tutajon hazafelé tartanak. De persze nem lenne Bud és Terence kalandja, ha minden a terv szerint menne.



Bud Spencer és Terence Hill újra itt van!

Az új játék az első játék folytatása, és olyan, mint egy filmes történet. A történet ott folytatódik, ahol az első Slaps and Beans végén abbamaradt. Hőseink új helyszíneken, új eseményekkel kalandoznak majd, és sok új szereplővel is találkoznak útközben.



Játékmenet

A Slaps and Beans 2 visszatér egy oldalnézetes verekedős játékként, retro játékmenetben, kooperatív vagy egyjátékos módban, platformmechanikával, melyben a játékos Bud Spencer-t és Terence Hill-t irányíthatja a harcrendszer átdolgozott és továbbfejlesztett változatában. Vadonatúj környezeti dinamika, amely fokozatosan növeli az ellenséget, ahogy a nehézség növekszik, és természetesen ismét rengeteg vicces idézettel.



Jellemzők:

- Kooperatív mód

- Szinkronhangok 4 nyelven

- 80-as évekbeli pixel stílusú grafika

- Minijátékok 4 játékos partijáték módban

- Továbbfejlesztett Bud és Terence stílusú harcrendszer

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Bud Spencer & Terence Hill: Slaps And Beans 2 (EU, without DE/NL) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: