Betöltés...

Europa Universalis IV - Domination (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.450 Ft





A JÁTÉKRÓL:

Tekintse meg újra a Domination legerősebb és legnépszerűbb nemzeteit, amely az Europa Universalis IV kiegészítője . A kora modern világ nagy birodalmait középpontba állító Domination új küldetésfákat, új kormányzati reformokat, új birtokkezelést és új eseményeket kínál a játék számos nagyhatalma számára. Ezek a népszerű induló nemzetek most új életet és új egyensúlyt kapnak, nagyobb történelmi mélységgel, ígéretesebb jutalmakkal és elágazó küldetésfákkal, így a játékosok döntései drámai hatással lehetnek a történelem menetére.



Az Europa Universalis IV: Domination új nemzeti küldetésfákat és funkciókat tartalmaz:

Az Oszmán Birodalom:

Egy átdolgozott hódítási fa új jutalmakkal az oszmán dominanciáért, beleértve az új Eyalet rendszeren keresztüli terjeszkedést és az új belső változásokat, mint például az új janicsári birtok és az „oszmán hatalmi harc”.

Kína:

Különböző küldetésfák a Han Ming és az olyan támadó birodalmak számára, mint a Qing. Válassz a terjeszkedés és a belső tökéletesség között, és szállj szembe az Eunuchok erejével, hogy egy stabilabb birodalmat építs.

Japán:

Egyesítsd Japánt, miközben a Shogun és a független Daimyos erejével foglalkozol. Döntsön úgy, hogy megnyitja az országot a külföldi befolyás előtt, vagy elszigeteli, miközben különböző terjeszkedési és reformutakat választ.

Oroszország:

Szabadítsa meg országát a tatár igatól, és alakítsa át egy Nagy Birodalommá. Válaszd Peter reformjainak útját az állam modernizálásához, így a küldetésfád és a mechanikád is megváltozik és fejlődik a játék előrehaladtával. Használd a Cossacks és Streltsy erejét, hogy terjeszd ki birodalmadat keletre és nyugatra.

Spanyolország:

Kibővített küldetésfák Kasztília és Aragónia számára, különböző útvonalakkal Spanyolország megalakításához, új szerelő áll rendelkezésre az új „Hispán Monarchia” kormány számára, valamint döntések a hadseregről és a haditengerészetről, hogy megszerezzék a hatalmas Terciókat és a spanyol Armadát.

Franciaország:

Küzdje meg a százéves háború végét, központosítsa Franciaországot egy abszolút monarchiába, miközben foglalkozik a vallásháborúkkal, terjesszen ki Olaszországba és a Szent Római Birodalomba, és vezesse a forradalmat egy kiterjesztett küldetésfán keresztül.

Nagy-Britannia:

Külön utak a Brit Birodalom vagy az Angevin Britain számára, valamint mélyebb belső játékmenet, egyedi funkciókkal az angol parlament számára és az angol polgárháborús katasztrófa változásaival.

Kisebb nemzetek:

Küldetésváltások, új kormányzati mechanika és kibővített ízek Poroszország, Portugália és Korea számára.

Az uralom magában foglalja a következőket is:

Új történelmi részlet:

Hozzáadott kormányzati reformok és birtokjogok sok nagy nemzet számára. Például az oszmánok egy tucat új reformot, Oroszország pedig egy tucat új kiváltságot kap nemeseiknek („bojárok”) és polgáraik számára.

Új speciális egységek:

Három új típusú szárazföldi különleges egység – „Samurai” Japánnak, „Tercios” Spanyolországnak és „Muskétások” Franciaországnak, valamint a haditengerészeti különleges egységek új funkciója, 6 különleges egységgel Portugáliában, Spanyolországban, Nagy-Britanniában, Koreában és Hollandiában. , valamint Genova és Velence.

Új művészet:

32 új egység sprite négy nyugati és négy keleti kultúrához.

Új zene:

Három új francia ízű dal, három új török ?ízű dal és három új kínai ízesítésű dal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Europa Universalis IV - Domination (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: