Betöltés...

The Amazing Spider-Man 2 - Black Suit (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.608 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL

• Fekete öltöny.



Kedvenc szuperhősöd visszatér a videojátékok világába a Beenox The Amazing Spider-Man 2 -Black Suit (DLC) akciójátékában!

Pókemberként egy kegyetlen gyilkosságért felelős férfit keresel, de miközben folytatod a keresést, egyre nagyobb, baljósabb titkokat kezdesz feltárni, amelyek Manhattan alvilágában rejtőznek. Vedd fel szuperhősöltönyedet, és készülj szembe velük!

A Beenox és a jól ismert Activision fejlesztői bemutatják ezt a pörgős játékot, amely újradefiniálja az Ön által ismert akcióműfaji élményt! 2014. 05. 03. a The Amazing Spider-Man 2 -Black Suit (DLC) kulcs megérkezésének napja a Steamen, amelyet a kritikusok és a játékrajongók egyaránt örömmel fogadnak. Nézze meg, hogyan bontakozik ki a szemed előtt a játékmenet bonyodalmai, miközben végighaladsz a játékon, megbirkózol a kihívásokkal, és új és friss szemszögből tapasztalhatod meg az eseményeket. Készen állsz, hogy bővítsd a saját játékgyűjteményed? Vásárolja meg az Amazing Spider-Man 2 -Black Suit (DLC) Steam kulcsot, hogy élvezze a gördülékeny játékmenetet és a magával ragadó funkciókat, amelyek ötvözik a ragyogást és az innovációt!

Akció műfaj

Az Amazing Spider-Man 2 -Black Suit (DLC) Steam kulcs egy akciójáték, vagyis azok számára készült, akik szenvedélyesen szeretik a gyors mozgást és a többfeladatos munkát. A történet nem lesz bonyolult, de a játékmenet némi képzést és készségeket igényel. Meg kell támadnia az ellenségeit, miközben megvédi saját életét minden lehetséges fenyegetéstől. Ez a hektikus játék tovább fogja koncentrálni, mint azt elképzelnéd, és ha egyszer ugrasz, kifizetődő lesz. Kerüljön közel ehhez a sikerélményhez, miközben rengeteg szórakozást élvez!

Jellemzők

A The Amazing Spider-Man 2 -Black Suit (DLC) kulccsal átadhatja magát a játékmeneti funkcióknak, amelyek hosszú ideig szórakoztatnak, és felejthetetlenné teszik az élményt! Az alábbiakban felsorolunk néhányat közülük:



• 3D grafika – A világ háromdimenziós modellekből áll, amelyek forgathatók és minden szögből megtekinthetők;

• Kaland – Ez a cím a felfedezésre és a rejtvényfejtésre helyezi a hangsúlyt a játék befejezéséhez;

• Képregény – A játékvilág a képregények szempontjain és esztétikáján alapul;

• Családbarát – A játék minden korosztály számára megfelelő;

• Szuperhősök – A lenyűgöző világ tele van különféle rettenthetetlen hősekkel és gazemberekkel, egészen a haszontalanul;

• Harmadik személy nézet – A kamera a vezérelhető karakter mögé helyezkedik el, felfedi a megjelenésüket és a közvetlen környezetet;

• Olcsó The Amazing Spider-Man 2 -Black Suit (DLC) (PC) ár.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Amazing Spider-Man 2 - Black Suit (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: