Betöltés...

Wo Long: Fallen Dynasty (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 56.520 Ft



A JÁTÉKRÓL



Alapjáték

Digitális művészeti könyv

Digitális Mini Soundtrack

A szezonbérlet tartalmazza**:



Zhongyuan csata*

Jiangdong hódítója*

Felfordulás Jingxiangban*

Season Pass bónusz Qinglong Armor







* A Season Passban szereplő DLC-k megjelenési dátumai változhatnak.



A "Battle of Zhongyuan" DLC megjelenése 2023 júniusában várható

A "Conqueror of Jiangdong" DLC megjelenése 2023 szeptemberében várható

A "Upheaval in Jingxiang" DLC megjelenése 2023 decemberében várható



** A Season Pass egyes tartalmainak használatához szükség lehet a fő játék befejezésére.

A sötétség mélyéről egy sárkány szárnyal.

Egy új sötét fantasy Three Kingdoms akció-RPG a Team NINJA-tól, a Nioh fejlesztőitől.

Kr.u. 184, később a Han-dinasztia, Kína. A földet káosz és pusztítás uralja. A sok éven át virágzó császári dinasztia most összeomlani készül.

A Wo Long: Fallen Dynasty drámai, akciódús történet egy névtelen milícia katonáról, aki a túlélésért harcol a későbbi Han-dinasztia sötét fantáziaváltozatában, ahol démonok sújtják a Három Királyságot. A játékosok a kínai harcművészetekre épülő kardjátékkal küzdenek meg a halálos lények és ellenséges katonák ellen, és megpróbálják legyőzni az esélyeket azáltal, hogy felébresztik belülről az igazi erőt.

A Wo Long egy guggoló sárkányra utal, és olyan hősre vagy nagyszerű személyre is utal, akit még nem ismernek. Ez a tisztek története, akikből később hősök lesznek „ismeretlen” korszakuk során, valamint egy főszereplő „senkiből” való felemelkedésének története.

Digital Art Book és Digital Mini Soundtrack

Ez a digitális művészeti könyv készlete, amely karaktereket, díszleteket és egyebeket tartalmaz, valamint a Digital Mini Soundtrack, amely a játékon belüli zene egy részét tartalmazza.

Jellemzők



Démonok a Királyságban

A kaotikus Három Királyság időszakában játszódó sötét fantázia, a narratíva élénken meséli el egy milícia katonának a túlélésért vívott kitartó küzdelmét a későbbi Han-dinasztia idején, amelyet démonok fertőztek meg. Olyan őrület a Három Királyságban, mint még soha!

Ébreszd fel a belső erőt

Győzd le a halálos ellenségeket, hogy fokozd a morált, és felébreszd a belső erőt! Győzd le a csapásokat egyedi új stratégiákkal, beleértve az „öt fázison” alapuló harcstílusokat.

Élj a karddal

A könyörtelen csapásokról híres, amelyek egy pillanat alatt megváltoztathatják a csata menetét, a kínai harcművészetek karddal foglalkozói kecsesen váltanak ütemet, miközben a támadó és védekező manőverek között váltanak. Nyújtsd le ellenfeleidet hatalmas erővel heves és véres csaták sorozatában, miközben megtanulod a pontosságot és a készségeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a kard igazi mesterévé válj.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wo Long: Fallen Dynasty (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: