Betöltés...

Assassin's Creed: Valhalla (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 11.133 Ft



A JÁTÉKRÓL

Bújj Eivor, egy legendás viking portyázó bőrébe, aki a dicsőségért küzd. Fedezd fel Fedezd fel Anglia egy sötét korszakát, miközben rajtaütsz ellenfeleiden és kifosztod őket, gyarapítod a településedet, és építed a politikai hatalmadat.



Hozd létre a saját viking legendádat

Bújj Eivor, egy félelmet nem ismerő harcosnak nevelt viking portyázó szerepébe, és vezesd a klánodat Norvégia jeges pusztaságaiból egy új otthonba, a buja szántóföldekkel teli 9. századi Angliába. Alapítsd meg a saját településedet, és hódítsd meg az ellenséges vidéket minden rendelkezésedre álló eszközzel, hogy kiérdemeld a helyed a Valhallában.

Anglia a vikingek korában kicsinyes lordok és háborúzó királyságok széttöredezett országa. A káosz alatt egy gazdag és zabolátlan föld rejlik, amely új hódítóra vár. Te leszel az?



Egy középkori nyílt világ

Hajózz át a jeges Északi-tengeren, hogy felfedezd és meghódítsd Anglia széthullott királyságokból álló földjét. Merülj el olyan tevékenységekben, mint a vadászat és az ivójátékok, vagy vegyél részt olyan hagyományos északi versenyekben, mint a flyting – a „viking rap-csata”, amelynek keretein belül verbális kell elpusztítanod a riválisodat.



Írd meg a saját viking sagádat

Törj utat magadnak Angliában a fejlett RPG-mechanikák sokaságával. Vívj brutális csatákat, hajts végre vad rajtaütéseket, vagy stratégia és szövetségesek segítségével nyerd el a győzelmet. Minden a harcokban és a beszélgetésekben meghozott döntésed egy újabb lépés a nagyság felé vezető utadon.



Hajts végre epikus rajtaütéseket

Vezess egy fosztogatókból áll csapatot, és hajts végre villámgyors, meglepetésszerű támadásokat a szász seregek és erődök ellen. Szerezd meg a klánod számára az ellenségeid földjeinek gazdagságát, és terjeszd ki befolyásodat a saját, növekvő településeden túlra is.



Vegyél részt zsigeri harcokban

Engedd szabadjára a viking harcosok könyörtelen harcmodorát, miközben fejszékkel, kardokkal vagy akár pajzsokkal küzdesz könyörtelen ellenfeleid ellen. Fejezd le az ellenfeleidet közelharcban, végezz velük távolról nyilak segítségével, vagy gyilkold meg őket lesből a Hidden Blade-el.



Gyarapítsd, növeld a településedet

Klánod új otthona a legendáddal együtt növekszik. Személyre szabhatod a településedet fejleszthető építmények építésével. Oldj fel új funkciókat és küldetések az olyan épületekkel, mint a laktanya, a kovácsműhely, a tetoválószalon és még annyi más épület megépítésével.



Oszd meg a saját vikinged

Toborozz más játékosok által tervezett zsoldos vikingeket, vagy készítsd el és szabd testre a sajátodat, hogy megoszthasd online. Dőlj hátra, és gyűjtsd be a jutalmakat, amikor a saját magad által létrehozott vikingek a barátaiddal együtt harcolnak az ő saját játékvilágukban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed: Valhalla (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: