Betöltés...

Sherlock Holmes Chapter One (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.379 Ft





A JÁTÉKRÓL





Sherlockként örökségét az Ön döntései írják ebben a nyílt világú detektív kalandban. A megtévesztés, az erőszak és a levonás csak néhány erőforrás az arzenálodban - a titokzatos társad és a hangtáblád, Jon.



Akár a nyers erőt választja a problémák megoldásához, akár egy lépéssel az ellenségei előtt jár, ha észjárásával felismeri a sebezhetőségeket, eldönti, hogy az egyes helyzetek mit követelnek meg, miközben finomítja a nyomozói képességeit. Itt az ideje, hogy szembenézzen a múltjával, hogy azzá válhasson, aki lenni hivatott.



Kulcspillérek

A férfi előtt: Mint fiatal lovas Sherlock a felnőttkor szakadékán, úgy fogja megszerezni a hírnevét, ahogy egyetlen játék vagy történet sem fedezett fel korábban. Még soha nem láttuk a férfi fiatalos gőgjét és naivitását a legenda előtt - most élsz vele.



Globális nyomozás: Soha nem tudhatod, honnan jön a következő nyom. Fedezze fel és használja ki az egész várost az igazság keresésében, nyomok, pletykák, álcák, címkék és rögzített bizonyítékok felhasználásával építsen szilárd ügyet az elme palotájában.



És maradj lent: A fegyverek talán segítenek neked, de van valami, amit el kell mondani a stílusról - és ezt meg is tudod tenni. Észlelje ellensége sebezhetőségét ragyogó megfigyelési készségeivel, vagy használja ki a környezetet, hogy leverjen valakit, miközben tisztán tartja a kezét.



Egy másik Jon: John Watson előtt egy másik Jon volt - a legjobb és egyetlen barátod. De ki ő valójában?



Sötétedő dagály: A 19. században játszódó Földközi -tenger nyüzsgő szigete mindent ígér, csak paradicsomot. A politikai korrupció és a bűnözés tombol, miközben a szigetlakók ragaszkodnak a hagyományokhoz és elkerülik a kívülállókat, ami még nehezebbé teszi a dolgát.



Igazság és hazugság: Minden történetnek két oldala van, és a büszke szigetlakóknak saját elképzeléseik vannak az igazságról és az igazságosságról. Ön dönti el, hogy az igazság feltárása többet árt, mint használ - és ez hogyan fogja alakítani azt a férfit, akivé válni fog.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sherlock Holmes Chapter One (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: