Betöltés...

Wildmender (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.233 Ft



A JÁTÉKRÓLFedezz fel egy hatalmas világot a homok között, és fedezd fel a rejtélyeit. Meg tudsz-e védekezni a természet könyörtelen erői és a titokzatos lidércek korrupciója ellen, hogy életet vigyél egy haldokló világba?



A Wildmender egy olyan játék, amelyben egy kihalt világot kell újra életre kelteni

Fedezd fel a hatalmas sivatagot, egyedül vagy a barátaiddal. Gyűjts növényeket, és vidd vissza őket a kertedbe, hogy virágozzanak. Készíts új szerszámokat, és használd őket a föld formálására, és vezesd a vizet a növényeidhez. Merülj el egy bukott civilizáció rejtelmeiben, és fedezd fel varázslatukat. Barátkozz állatokkal, szellemekkel, és keresd meg az isteneket, hogy segítsenek megvédeni a földet a gonosz lidércektől, akik meg akarják rontani. Rajtad múlik, hogy megmentsd a világot, egyszerre csak egy magot.



Zöldítsd meg a sivatagot

Az általad készített eszközökkel indulj el, hogy a hatalmas sivatag közepén lévő kis oázist saját virágzó kerteddé varázsold. Ültess magokat, áss csatornákat, ápold a növényeidet, készíts hasznos és gyönyörű építményeket, használd fel a mágikus esszenciát, védekezz a természet erői ellen, és még sok minden mást! Rengeteg helyed és választásod lesz, hogy megteremtsd képzeleted kertjét. Hektárról hektárra visszahódítod a sivatagot és újraerdősíted a világot.



Fedezd fel, táplálkozz és maradj életben!

Fedezd fel a körülötted lévő sivatagot. Nem is olyan kopár, mint gondolnád! Keress magokat és nyersanyagokat. Tárold el őket egy hosszabb útra, vagy vidd vissza a kertedbe, a választás a tiéd. Gondosan gazdálkodj az élelemmel és a vízzel, miközben a dűnéken, a lecsapolt és sós tengeren, a mérgezett kanyonokon és a hideg és távoli hegyeken keresztül utazol. Minél messzebbre kalandozol, annál nagyobb a veszély és a jutalom. Ritka ásványok, egzotikus növények, imádnivaló lények és ősi szellemek várnak felfedezésedre.



Fedezd fel a titkot

Mi történt ezzel a világgal? Miért romlott el minden? Hogyan rontották meg az életet elvonó lidércek a földet? Utazz el az istenek templomaiba, ismerd meg a történeteiket, fedezd fel újra a titkos mágiát, szabadíts fel hatalmas fegyvereket, eszközöket és képességeket, amelyek segítségével legyőzheted a lidérceket, felszabadíthatod az isteneket, és új életet lehelhetsz a világba

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wildmender (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: