Betöltés...

Lost Planet 3 - All (DLC) Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.070 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



LOST PLANET® 3 - Támadáscsomag,

LOST PLANET® 3 - Freedom Fighter Pack,

LOST PLANET® 3 - 1. térképcsomag,

LOST PLANET® 3 - 2. térképcsomag,

LOST PLANET® 3 - Map Pack 3,

LOST PLANET® 3 - Punisher Pack,

LOST PLANET® 3 - Túlélési csomag





LOST PLANET® 3 - Túlélési csomag

Töltse le a túlélési csomagot a multiplayer karakterek és a közel- és nagy hatótávolságú fegyverek végső gyűjteményéért, valamint a félelmetes egyjátékos frissítésekhez a készülékhez!

LOST PLANET® 3 - Punisher Pack

Töltse le a Punisher Pack for Lost Planet 3 játékot, és uralkodjon messziről halálos, nagy hatótávolságú, többjátékos fegyverekkel a karaktere számára, vagy pörgesse meg az Akridot az erős egyjátékos szerelvények frissítésével!

LOST PLANET® 3 - 3. térképcsomag

Bővítse a Lost Planet 3 multiplayer élményét 2 extra térképpel.



A Konvoj szakadékban a NEVEC egy harci macskát kísér el egy hegyszoroson, létfontosságú titkokat hordozva. Amint a Hókalózok megtudják ezt, a hágóban lesítik a Konvojt. Akadályozza meg, hogy a NEVEC átmehessen a szakadékon, mint a Hó kalózok. NEVEC -ként mindenáron át kell jutni. Mivel a vertikalitás kulcsfontosságú szerepet játszik, használjon minden szükséges eszközt a csapatának sikeréhez.



Az ostromban a NEVEC és a Snow Pirates harcol a NEVEC katonai műveleteihez szükséges katonai bázis kulcsaiért. Hókalózokként feltörni minden áron, biztosítani a tiszta hőenergiát, és a lehető leggyorsabban elmenni onnan a légi közlekedéssel. NEVEC -ként akadályozd meg a Hókalózokat az ütés és fogás taktikájában, és biztosítsd a bázist.

LOST PLANET® 3 - 2. térképcsomag

Bővítse a Lost Planet 3 többjátékos élményét 2 extra térképpel.



A Synapse-ben a NEVEC és a Snow Pirates mélyen bejárták a Nushi belsejét, hogy szembesüljenek valamivel, amit még soha nem láttak. Harcoljon a nagy Akriddal, hogy visszavigye a hőenergia-tartályt a kitermelési pontjára. Akadályozza meg az ellenfél csapatát, vagy szenvedjen keserves veszteséget.



Az Inferno -ban a NEVEC és a Snow Pirates egy mozgalmas, függőleges területen harcol Pickett's Folly -ban. A veszély minden szempontból megjelenik. Szerezze be a szétszórt hőenergiát, és biztosítsa csapata számára. Minden szükséges eszközzel akadályozza meg az ellenfél csapatát. A markolás és a zip vonal használata kulcsfontosságú a győzelemhez. Csak vigyázz a lávára…

LOST PLANET® 3 - 1. térképcsomag

Bővítse a Lost Planet 3 multiplayer élményét 2 extra térképpel.



Octagonban a NEVEC és a Hókalózok harcba szállnak egy földalatti katonai bázis felett. A NEVEC -nek meg kell akadályoznia a Hókalózok szabotálását a fészkelőhelyiségekben végzett titkos Akrid tesztelésen. A szoros negyedharcban mindkét fél halálos körülmények között harcol az irányításért.



A Spire -ben a NEVEC és a Snow Pirates harcol a dominanciáért egy kulcsfontosságú stratégiai helyszín felett, magasan a föld felett. Ragadja meg az egyes kontrollpontokat a dominancia kifejtése érdekében. A Vital Suits kulcsfontosságú ezen a nagy, nyílt területen. Használja őket, hogy hatalmat gyakoroljon a másik csapat felett, és epikus csatákban szembeszálljon az ellenfél Vital Suits csapatával.

LOST PLANET® 3 - Freedom Fighter Pack

Töltse le a Freedom Fighter Pack -ot a Lost Planet 3 -hoz, és testreszabhatja többjátékos módját 5 egyedi karakterrel, köztük a Resident Evil Hunk -jával és a félelmetes egyjátékos frissítésekkel!

LOST PLANET® 3 - rohamcsomag

Töltse le az Assault Pack for Lost Planet 3 programot, és közelről ismerkedjen meg pusztító, közel hatótávolságú, többjátékos fegyverekkel és erőteljes egyjátékos felszerelésekkel!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Lost Planet 3 - All (DLC) Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: