Betöltés...

LEGO 2K Drive (EU) (Digitális kulcs - Switch)

Ár: 12.105 Ft



A JÁTÉKRÓL Versenyezz bárhol, játssz bárkivel, építsd meg álmaid járgányait és győzd le a legvadabb versenyzőket a hőn áhított Sky Trophy-ért!



Játékmenet

A LEGO 2K Drive-ban a fantasztikus, átalakítható járműveddel zökkenőmentesen száguldhatsz a lebilincselő versenypályákon, terepeken és nyílt vizeken. Fedezd fel Bricklandia hatalmas világát, mutasd meg vezetési képességeidet és építs járműveket!



A tökéletes LEGO vezetési élmény

Ülj a volán mögé és készülj fel a nyílt világ rengeteg felfedezésére és izgalmas futamaira! Vágj bele az izgalmas Story módba, ugorj bele egy-egy futamba vagy a Cup Series versenyekbe és szabadulj el a nem mindennapi minijátékokban. Sajátítsd el a driftelés, a gyorsítás, az ugrás és a power-up-ok használatának művészetét, hogy legyőzd az ellenfeleket!



Verseny a Sky trófeáért

A sztori mód végigkíséri az utadat az újonc versenyzőtől a híres bajnokig, miközben karizmatikus riválisok sora ellen versenyzel. Minden egyes győzelemmel feljebb lépsz a ranglétrán, hogy aztán felvehesd a harcot a hírhedt Shadow Z-vel.



Üdvözlünk Bricklandia-ban

Bricklandia hatalmas és élénk világát kedvedre felfedezheted, tele érdekes karakterekkel és furcsa küldetésekkel. Száguldozz a buja mezők mellett Turbo Acres járdáján, indulj útnak terepjáróval Big Butte megye sivatagjaiban, hajózz végig Prospecto Valley festői vízi útjain és még sok minden mást is megtehetsz.



Engedd szabadjára a kreativitásodat

A Garage-ban járműveket építeni olyan egyszerű, mint kockákat összeilleszteni. Építs új autókat és hajókat a semmiből, alakítsd át a gyűjteményed bármelyik járművét, vagy lazíts az irányított építkezésekkel, majd vidd az alkotásodat egy körre!



Játsszatok együtt otthon és online

Barangold be Bricklandia-t helyi osztott képernyőn, vagy csatlakozz vezetőtársaidhoz online!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "LEGO 2K Drive (EU) (Digitális kulcs - Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: