Betöltés...

FaceRig Pro Upgrade (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.850 Ft



A JÁTÉKRÓLA FaceRig Pro DLC azoknak a felhasználóknak készült, akik hirdetési alapú pénzt szeretnének keresni a FaceRig által generált tartalom online elküldésével.



Az alap verzió és a Pro DLC közötti különbségek a következők:

A FaceRig Classic használatával csak a YouTube / Twitch vagy hasonló videókon lehet pénzt keresni azzal a feltétellel, hogy annak kereskedelmi vonatkozása nem jelentős. Kereskedelmi jelentőségűnek tartjuk azt, ha azt bármilyen sugárúton (csatornán) használjuk, amely havi 500 dollárnál több bevételt eredményez. Ez magában foglalja a hirdetésalapú bevételeket és az önkéntes adományokat (egyszeri vagy ismétlődő, például Patreon). Ha ezen a küszöb alatt van, akkor használhatja a Klasszikus szoftvert, ha felette van, frissítenie kell a Pro vagy a Studio alkalmazást.

a FaceRig Pro DLC segítségével megengedheti a YouTube-on / Twitch-en a videók haszonszerzését, függetlenül a havi bevételektől, de nem az előfizetésen alapuló szolgáltatások kizárólagos tartalmáért, mint például az új YouTube Red (olyan tartalomhoz, amely kizárólag a YouTube Red-hez lesz szüksége) FaceRig Studio).

a FaceRig Classic által létrehozott, nyilvánosságra hozott tartalomra a Creative Commons licenc vonatkozik, míg a Pro DLC-vel létrehozott tartalom bármilyen licenc alapján elérhetővé tehető, feltéve, hogy azt közvetlenül nem adják el (korlátozás nélküli kereskedelmi használatra lásd alább) - a FaceRig Stúdióval).

A FaceRig Pro nem hoz új eszközöket, műszaki jellemzőket vagy fejlesztéseket a FaceRig Classichoz. Ha csak szórakozásból kívánja használni, barátaival és családtagjaival, nincs oka annak, hogy miért lenne szüksége a drágább Pro DLC-re, kivéve, ha tovább kívánja támogatni a FaceRig fejlesztési törekvését.



Kérjük, olvassa el az EULA-t további részletekért és pontos jogi feltételekért, különösen, ha üzleti vállalkozást szeretne engedélyezni és / vagy haszonszerzésre használja - http://store.steampowered.com/eula/274920_eula_1 .



Korlátlan kereskedelmi felhasználáshoz, például a FaceRig-rel létrehozott tartalom eladásának jogához, az IRL élő előadásokhoz való felhasználásához vagy a belépési jegyekkel vagy előfizetési díjakkal való hozzáféréshez a FaceRig által létrehozott tartalomhoz való hozzáféréshez, akkor kapcsolatba kell lépnie a Holotech-rel Stúdiók közvetlenül a facerig.com elérhetőségi űrlapján keresztül, a FaceRig Studio licencért.



Ezen felül, ha korlátlan kereskedelmi felhasználásra vagy más egzotikus felhasználásra (TV-közvetítés, csevegőszolgáltatás, marketingügynökség, születésnapi szórakoztató) licencet szeretne adni a FaceRig-hez, vegye fel a kapcsolatot a Holotech-rel az Ön használati esetére szabott egyszerűsített, személyre szabott megállapodás céljából az info oldalon [ at] facerig [dot] com vagy a Facerig.com elérhetőségi űrlapján keresztül. Kis vagy közepes méretű vállalkozásként vagy magánszemélyként jogosult lehet a FaceRig kimenet korlátlan kereskedelmi felhasználására (ideértve a létrehozott video- és audiotartalom eladását vagy a fizetendő fal mögé rakását), ha négy vagy több FaceRig Pro helyet engedélyez és aktivál, (és nagyvállalatoknál ugyanez a szabály vonatkozik, ha engedélyez és aktivál tizenhat FaceRig Pro vagy több helyet).

Annak érdekében, hogy a saját Live2D tech avatárokat kereskedelmi streaming célokra is felhasználhassák, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a Live2D Inc-rel és közvetlenül kérje engedélyét (ha csak a FaceRig Classic / Pro-t vásárolta, de nem a Studio with Live2D-t), vagy megvásárolhatja az egyik a „Facerig Studio w / Live2D” licencek felett, adott esetben.



Vegye figyelembe, hogy nincs szüksége a FaceRig Pro frissítésre, ha áttekintést szeretne készíteni, vagy híreket szeretne jelenteni a FaceRigről. Erre a célra a FaceRig bármely verziója felhasználható, és az eredményeket közzétehetik bármilyen nyilvános csatornán, akár pénzbe kerülhetnek, akár nem.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "FaceRig Pro Upgrade (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: