Betöltés...

Ion Fury: Aftershock (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.929 Ft



A JÁTÉKRÓL

Amikor már azt hitted, hogy vége, a csata tovább dúl. Üdvözöljük az Ion Fury: Aftershockban, ugorj vissza a tökéletes pixel világába a Fury-odüsszeia villanyfényes folytatásában. A Neo DC a megsemmisülés szélén tántorog, a bosszúszomjas Dr. Heskel pedig a nyomában van, így Shelly "Bombshell" Harrison személyes bosszúja hamarosan elszabadul. Húzd fel a csizmádat, és légy ismét Neo DC utolsó reménye Dr. Heskel rémálomszerű víziójával szemben. A város sorsa a te kezedben van. Készen állsz szembenézni a Furyval?



A profi

Shelly "Bombshell" Harrison a Global Defense Force bombaszakértőjeként érdemelte ki becenevét. Amikor Dr. Jadus Heskel, a transzhumanista szekta kibernetikus hadseregét Neo DC-re szabadítja, Shelly úgy dönt, hogy ideje bombákat dobálni, nem pedig hatástalanítani.



Fuss és lőj

Útja vér és véres nyomokat hagy a hatalmas, több útvonalat tartalmazó szinteken, amelyek tele vannak azokkal a híres színes kulcskártyákkal és rengeteg titokkal és Easter Egggel, amelyeket minden sarkon felfedezhetsz. Itt sincs regenerálódó életerő, szóval ne fedezékbe vonulj, hanem kezdj el futni és lőni. Őszintén szólva, az Ion Fury-nak valószínűleg háromszáz floppylemezen kellene megjelennie.



A fegyverarzenál

Shelly küldetése, hogy leszámoljon Dr. Heskel hadseregével, egy egész fegyverarzenált fog használni, amelyek mindegyike alternatív tűzmóddal vagy különböző lőszertípusokkal rendelkezik. A Loverboy nevű revolvere egyetlen lövéssel fájdalmat okoz az ellenségnek és örömet a játékosoknak, vagy Shelly Old West stílusban is lőhet a kalapáccsal. A sörétes puskák szórakoztatóak, de gránátokat dobálni a csövükön és robbanékony lövedékeket kilőni még jobb. A bowlingbombák éppen olyan erőszakosak és túlzóak, mint amennyire remélni lehet.



Egy igazi old-school FPS minden jó esszenciával

Az Ion Fury kineveti az állandó ellenőrzőpontok és a lőtereken átvezető egyenes utak ötletét. De csak azért, mert ez egy igazi old-school first-person shooter, még nem jelenti azt, hogy nem lesz benne minden jó újdonság, amit az elmúlt két évtized hozott. Fejlövések? A pokolba is, igen. Több fizika és interaktivitás? Az biztos. Szélesvásznú képernyő, kontroller-támogatás és automatikus mentés? A 3D Realms és a Voidpoint mindkét világból a legjobbat vette, és egy véres pörköltet főzött belőle.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ion Fury: Aftershock (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: