Betöltés...

I Expect You To Die 3: Cog in the Machine [VR] (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.730 Ft



A JÁTÉKRÓL

Amikor már azt hitted, hogy kiszálltál, akkor rögtön visszahúznak, ügynök! Védd meg az ügynökséget és a világot, anélkül, hogy elveszítenéd az eszed... vagy az életed!



Történet

Győzd le az eddigi legravaszabb ellenfeledet a kedvelt szabadulószobás, kémfilmes rejtvénysorozat legújabb részében. Dr. Roxana Prism, tudós és az ügynökség egykori feltalálója úgy véli, hogy egy jobb ügynököt tud létrehozni, olyat, amely jobb, mint az emberi ügynökök. Használj új kütyüket, látogass el hat akciódús helyszínre, és viselj egyedi álruhákat, miközben újra elmerülsz a kémkedés világában.



Versenyezz Dr. Zor legyőzéséért

Feladataid az eddigi legveszélyesebb és legterjedelmesebb helyszíneken zajlanak, és mindegyikhez a legfejlettebb titkosügynöki képességeidre lesz szükség. Ezektől a gyors tempójú küldetésektől elakad majd a lélegzeted.



Találkozz egy zseniális lángelmével

Dr. Roxana Prism, tudós és az ügynökség egykori feltalálója úgy véli, hogy jobb ügynököt tud létrehozni, olyat, amelyik az embereknél jobb. A küldetésed: maradj életben elég sokáig ahhoz, hogy legyőzd ezt az új, eszkalálódó fenyegetést.



Álcázd magad stílusosan

Mutasd meg a stílusodat (természetesen álcázva) az Ügynökség által jóváhagyott ruhák fantáziadús választékával. Légy elegáns, és válaszd ki a kalapodat, az órádat és a kesztyűdet, mielőtt elindulsz a szigorúan titkos küldetéseidre.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 21 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "I Expect You To Die 3: Cog in the Machine [VR] (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: