Betöltés...

Fae Farm (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.365 Ft



A JÁTÉKRÓL

Menekülj el való világból a Fae Farm világába, és alakítsd ki saját, hangulatos otthonodat Azoria varázslatos világában. Miközben gondozod és gyarapítod a birtokodat, bájos karakterekkel találkozhatsz, mély kapcsolatokat építhetsz ki, és felfedezheted, hogy hogyan tudod a mágiát mindig felhasználni, akármit is csinálsz. Testre szabhatod a karakteredet, elsajátíthatod a craftolás, a főzés és a bájitalkészítés művészetét, és még sok minden mást is felfedezhetsz.



Fedezd fel Azoria világát egyedül, vagy másokkal közösen

Tárd fel a sziget rejtélyeit egyedül vagy akár három másik játékossal együtt. Meghívhatod a barátaidat, vagy a családtagjaidat, hogy meglátogassák a birtokodat, de te is ellátogatgatsz az övéikbe, hogy együtt gyarapítsátok valamelyikőtök birtokát, akár egymás mellett ülve, akár online. Az évszakok váltakozásával új területeket oldhatsz majd fel, és helyreállíthatod a körülötted lévő világot. Szóval ne habozz, látogass el Azoria varázslatos világába!



Hangulatos és testre szabható játékélmény

Készítsd el saját karakteredet, és szabd testre a kalandodat a farmodra alkalmazható, különböző feloldható stílusokkal és dekorációkkal. Minél hangulatosabbra csinálod az otthonod, annál jobb lesz a játékélményed. A történet a játékon belüli naptártól függetlenül bontakozik ki, így a saját tempódban haladhatsz.



Mágikus lények

A farmod gondozásába az is beletartozik, hogy számos aranyos állatot gondozhatsz, amelyek tojással, gyapjúval és még sok mással láthatnak el. Sokféle bébiállatot is felnevelhetsz, és felfedezheted a szigetet is annak érdekében, hogy ritka bájital-összetevőket hullató varázslatos állatokkal találkozz. Ám vigyázz, mert nem minden lény barátságos, és találkozhatsz ellenséges élőlényekkel is!



Egy varázslatos kaland vár rád

Fedezd fel Azoria területeit, miközben a képességeiddel és a varázslataiddal bejárod a szigetet. Kutass nyersanyagok után barlangokban, és küzdj meg az ellenséges lényekkel! Haladj a saját tempódnak megfelelően, miközben új rejtélyeket fedezel fel, és helyreállítod Azoriában a békét.



Új kapcsolatok

Azoria színes karakterek otthona! Ahogy haladsz előre a történetben, útközben számos szigetlakóval alakíthatsz ki különböző kapcsolatot. Még a szerelemre is rátalálhatsz, ha randevúkra mész, és aztán a szíved választottjával összeházasodsz a városházán.



Egy mindenkiért…

Játssz egyedül, vagy akár három másik barátoddal együtt online, vagy offline, egy szobában tartózkodva. Osztozzatok a fejlődésen, építsetek együtt egy farmot, ahol mindenki erőfeszítése számít, és segítsétek egymást a körülöttetek lévő világ küldetéseinek és kihívásainak teljesítése közben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fae Farm (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: