Betöltés...

Farthest Frontier (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.904 Ft



A JÁTÉKRÓL

Védd és vezesd a telepesek kis csapatát, hogy az ismert világ szélén lévő vadonból várost kovácsolj.



Aratás, termesztés, kézművesség

Gyűjts be 14 különböző nyersanyagot a fától, a kőtől és az agyagtól kezdve a fémércekig, a vadon termő gyógynövényekig és a mézig. Termessz 17 féle élelmiszert, köztük takarmányt, halat és vadat, valamint 10 különböző tulajdonságokkal rendelkező élelmiszernövényt. Állíts elő 32 kézműves tárgyat és anyagot egy többszintű gazdaságban.



Építs és fejlődj

Építs 50 különböző típusú épületet, miközben városodat egy kezdő településből egy nyüzsgő várossá fejleszted. A városközpontod és a lakóépületeid több épületszintet lépnek előre, ahogy a városod jóléte és kívánatossága növekszik. Fejleszd a termelési épületeket, hogy növeld a hatékonyságot és lehetővé tedd a fejlettebb tárgyak gyártását.



Környezeti interakció

Fejleszd a gazdaságodat a helyben bőségesen rendelkezésre álló erőforrások alapján, és állíts elő kereskedelmi tárgyakat, hogy megszerezd azt, ami hiányzik. Állíts fel kerítéseket, hogy távol tartsd a szarvasokat a termőföldektől, és megállítsd a medvéket az élelmiszertárolók kifosztásától. Gazdálkodj a fákkal, hogy megakadályozd a földalatti vízkészletek kiszáradását. Tartsd egyensúlyban a mezőgazdaság számára szükséges földek irtásának szükségességét a létfontosságú természeti erőforrásokkal, például a vadon termő gyógynövényekkel és takarmánytárgyakkal.



A régi idők betegségei!

Biztosítsd a falusiak számára a tiszta vizet, hogy megállítsd a vérhas és a kolera kitörését. Gyűjts bogyókat és ültess zöldeket, hogy elkerüld a skorbutot és biztosítsd az egészséges étrendet. Győződj meg róla, hogy a falusiak megfelelően fel vannak patkolva és fel vannak öltözve, hogy csökkentsd a tetanusz, a veszettség vagy a fagyhalál esélyét. Építs egy gyógyító házat, hogy karanténba helyezd a fertőzötteket, vaalmint biztosíts gyógyfüveket és gyógyszereket a kezeléshez. Kezeld a rágcsálópopulációt a hulladék összegyűjtésével, az élelmiszerek biztonságos tárolásával és patkányfogók alkalmazásával a rettegett bubópestis elűzése érdekében.



Védekezz a leendő betolakodók ellen

Válaszd, hogy pacifista módban játszol, és teljesen elkerülöd a harcot, vagy különböző nehézségi szintű portyázókkal veszel részt, hogy növeld a tétet a városod túlélése érdekében. Fejlődj a fapalánkoktól a kőfalakig, építs tornyokat és barakkokat, toborozz és szerelj fel katonákat városod védelmére, miközben a növekvő jólét felkelti a fosztogatók és a fosztogatni vágyó idegen seregek figyelmét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Farthest Frontier (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: