Betöltés...

Age of Empires II HD (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.264 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ























A JÁTÉKRÓL



Az Age of Empires II: HD Edition játékban az eredeti játék rajongói és az új játékosok egyaránt megszeretik a klasszikus Age of Empires II élményt. Fedezze fel az összes eredeti egyjátékos kampányt a Age of Kings és a The Conquerors bővítésén keresztül, válasszon 18 civilizáció közül, amelyek több mint ezer éves múltra tekintenek vissza, és induljon online, hogy kihívást nyújtson más Steam-játékosoknak a világuralomra törekvésében az egész korszakban. Eredetileg az Ensemble Studios fejlesztette ki, és a Hidden Path Entertainment, a Skybox Labs és az Forgotten Empires nagyfelbontásban képzelte el. A Microsoft Studios büszke arra, hogy az Age of Empires II: HD Edition-t a Steam-be hozhatja!



Az Age of Empires II nagyfelbontású képzeletét új funkciókkal, kereskedési kártyákkal, továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával, műhelytámogatással, többjátékos, Steamworks integrációval és még sok mással látták el!



Ráadásul megkapja a játék DLC-jét, például az Elfeledettet. Az Elfelejtett az első hivatalos terjeszkedés az Age of Empires II univerzum számára több mint tíz év alatt. Hívd ki a barátaidat további öt civilizációval és technológiával, harcolj hét kampányban, győzd le az ellenfeleket új játékmódokban hatalmas térképeken, vagy kiabálj egy meccset, és közvetítsd az egészet a twitch.tv-n keresztül.



Kizárólag az Age of Empires II: HD Edition számára készült; Az Elfelejtett bővítés az Age of Empires II: HD élményre épül, és magában foglalja a Steam műhely támogatását, a gőz kereskedési kártyákat és még sok mást!



Az Elfelejtett részben 5 új civilizáció áll rendelkezésére, amelyeket felfedezhet és ellenőrizhet, köztük az olaszokat, indiánokat, szlávokat, magyarokat és inkákat. Ráadásul egy sor új kampány, amely a történelem folyamán mozog! Ismerje meg azt az embert, aki inspirálta a Drakula mítoszt! Keresse meg a legendás aranyvárost, El Dorado néven, és még az Elfelejtettek csatáit is!



Mindez és még sok más a Age of Empires II: HD Edition-ben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Age of Empires II HD (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: