Betöltés...

Need for Speed: Unbound (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.418 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ



















A JÁTÉKRÓL:



A világ az Ön vászna a Need for Speed™ Unbound-ban. Bizonyítsd be, hogy megvan, ami ahhoz kell, hogy megnyerd a The Grand-t, Lakeshore legnagyobb utcai versenykihívását. A 4 intenzív versenyhéten keresztül keressen elegendő pénzt ahhoz, hogy részt vegyen a heti selejtezőkön, legyőzze a versenyt, és lenyomja magát az utcai versenyeken, miközben túlhajtja és túljár a zsaruk eszén. Csomagolja be garázsát precíziósan hangolt, egyedi utakkal, és ragyogja be az utcákat egyedi stílusával, exkluzív illeszkedéseivel és az A$AP Rocky és AWGE által vezetett vibráló, globális hangsávval, amely a világ minden szegletébe betoppan. Fejezd ki magad a legteljesebb mértékben a legfrissebb új művészeti stílusokkal és aláírási címkékkel, amelyek tükrözik az Ön tevékenységét. A Criterion Games™ Need for Speed ?sorozatának ez a legújabb kiadása külön egy- és többjátékos kampányokkal több órányi elektromos,





A világ a te vászonod – a Graffiti életre kel a Need for Speed ?Unbound játékban egy teljesen új, egyedi vizuális stílussal, amely a legfrissebb street art elemeit ötvözi a Need for Speed ?történetének legvalósághűbb kinézetű autóival. Hozzáférés a nagy energiájú vizuális és hanghatások vadonatúj eszköztárához, amellyel kifejezheti vezetési képességeit, beleértve a Burst Nitrous-t, egy új lendületes taktikát, amely szédítő sebességet biztosít.





Kezdje alulról, versenyezzen a csúcsra – Ha a csúcsra akar jutni, kockázatot kell vállalnia. Döntse el, hogyan és mikor tegye mindezt szóba, hatalmas sodródásokat húzzon az utcán, megelőzze a zsarukat, vagy saját bevételével oldalt fogadjon a rivális versenyzőkkel szemben. Az idő pénz, ezért találd meg a leggyorsabb módot arra, hogy elegendő pénzt keress, hogy részt vehess a heti selejtezőkön, és eljuss Lakeshore végső versenyére, a The Grandra.





Fuss ezeken az utcákon – Minél többet versenyzel, annál jobban építed a hőt. Amíg a zsaruk nehezednek a nyomásra, új menekülési mechanika segítségével taktikai döntéseket kell hoznod, hogy átvegyed az üldözés irányítását. Lehagyod a zsarukat, szembeszállsz velük, vagy elbújsz Lakeshore földalattijába? Fuss ezeken az utcákon, és meglesz a jutalma.





Fejezd ki magad teljes képességekkel – csatlakozz egy Meetuphoz, és mutasd meg egyedi stílusodat több száz kozmetikai cikk közül, amelyek közül választhatsz, beleértve a világ úttörő divatújítóinak exkluzív felszerelését. Bővítse ezt a megjelenést az utazása során, és alakítsa át autóit egyedi borításokkal és kivágásokkal a tökéletes legendás szokás érdekében. És amikor az első helyet foglalod el, ne felejtsd el a versenyt a saját, személyes nyerő pózaiddal trükközni.





Növelje számítógépes élményét a Need for Speed ?Unbound segítségével:



HDR10 kompatibilis

Támogatja a VRR (Variable Refresh Rate) képességet a simább és egyenletesebb kép és a képernyőszakadás csökkentése érdekében

Támogatja a DLSS renderelési technológiát a magasabb képsebességek és felbontások érdekében

Megduplázza az NFS Heat szimulációs sebességét




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Need for Speed: Unbound (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: