Betöltés...

TO THE TOP VR (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.128 Ft



A JÁTÉKRÓL



VR platform játék , amely szabadságot ad arra, hogy emberfeletti képességekkel mozoghass a környezetben. Hódítson meg több mint 35 szintet új akadályokkal és kihívásokkal. Versenyezzen a leggyorsabb időkre, vagy fedezze fel a környezetet. Tapasztalja meg a mozgás szabadságát.



Történet

A jövőben a városokat nem védik a szuperhősök, ehelyett szuperhősöket építenek. A Super Bots olyan emberi robot által irányított robotok, amelyeket szuperhatalommal terveztek az emberek védelme és kiszolgálása érdekében. A TOP-ig Az Academy egy képzési program, amellyel tesztelheti képességeit, és megtudhatja, képes-e pilótázni ezen gépek egyikén. Szóval kösse be, és nézze meg, képes-e átadni ezt a kihívást



A TO TOP létrehozásának alapvető motivációja az volt, hogy olyan mozgásszerelőt hozzunk létre, amely egyszerűen használható, kihasználja a VR bemenet előnyeit, és nagyon kényelmesnek érzi magát a játékban. Egy évet töltöttünk azzal, hogy teszteltük és hangoltuk ezt a rendszert, amíg olyan mozgásrendszernek tűnt, amelyet nemcsak szórakoztató volt használni, hanem egyúttal új játékmenetet is nyitott, amely még nem volt tapasztalható a platformjátékokban.



- Mászás - Fogja meg egy kézzel egyenként, hogy a felületeken haladjon, felfelé vagy körül. A tárgyak körül 360 fokot mászhat.

- Ugrás - Fogd meg két kézzel, nézd meg, hová akarsz menni, és engedd el, hogy ugrálj. Végezzen egymást követő ugrásokat a sebesség és az energia növelése érdekében.

- Légi irányítás - Miközben a levegőben ugrál, irányíthatja zuhanását a kívánt irányba.

- Korcsolya - A zöld felületek korcsolyázhatók. Fogja meg őket, mutasson abba az irányba, ahová szeretne menni, és korcsolyázzon át a felszínen.

- Fly - Jet Hands-szel felszerelve repülhet az égen.

- És több …



Az olyan klasszikus platformjátékok inspirálásával, mint a Super Mario sorozat, szerettük volna lepárolni, mi tette a műfajt olyan nagyszerűvé, és ezeket a koncepciókat egy teljesen új módon hozni vissza. Ezt szem előtt tartva képesek voltunk új szintű készségeket, kihívásokat és felfedezéseket hozni a VR-be. Tehát újra és újra visszatérhet a képességeinek fejlesztése és a játék elsajátítása érdekében.



- Könnyen felvehető - A kezelőszervek egyszerűen használhatók, és nem igényelnek sok gombot vagy mozdulatot. Az új vagy a kemény játékosok könnyen feljuthatnak a FELSŐ.

- Nehéz elsajátítani - A legjobb idők keresése és az összes elem összegyűjtése. El kell sajátítania az összes mozgásmechanikát, hogy megugorjon a szintek, mint egy robot gepárd.

- Ismerje meg a környezetet - Minden szintet nemcsak vízszintesen, hanem függőlegesen is be lehet haladni. Fontos, hogy megtanulja ezeket az elrendezéseket, és kitalálja a legjobb utakat a szinteken keresztül.

- Kihívó akadályok - Minden új szint új kihívást jelentő akadályt jelent a legyőzni, a Falfutásoktól kezdve egy óriási mozgó robotig, amelyen mászni kell.

- Rejtett területek - Fedezz fel rejtett utakat minden szinten, hogy érmet szerezz.



A TETŐIG valami nagyszerű dolog kezdete, és meg akartunk győződni arról, hogy a játékosok teljes játékcsomaggal rendelkeznek, órákig tartó tartalommal



- 35 játszható szint - Minden szint új kihívásokat és környezeteket fedez fel.

- Több mint 30 testreszabható opció a feloldáshoz - Testreszabhatja robotját a kezétől, törzsétől és fejétől kezdve.

- 3 időbeli cél, hogy meghódítson szintenként - Minden szintnek több időbeli célja van, amelyek nehézségekbe ütköznek.

- 2 összegyűjthető gól szintenként - Szánjon rá időt, és fedezze fel az egyes szinteket, hogy felfedezze a gyűjtendő Geomokat és egy rejtett érmet.

- Online ranglisták - A sebesség a legjobb időkhöz fut online ranglistánkon.

- Többjátékos - ugorjon be egy online foglalkozásba, és versenyezzen a legjobb idővel más játékosokkal szemben. Tegye próbára képességeit.



A TO TOP-ra Austinban, TX-ben készült, és a helyi zene ihlette meg, amely jelenetünk része. Szerencsénk, hogy zenéjük a TO THE TOP filmzenében található. Tehát ne felejtsen el játszani bekapcsolt fejhallgatóval, és fordítsa végig!



Zenés művészek



- Capyac

- Tükörmaszk

- Night Drive

- Slooom

- Sip Sip



És különleges vendégek



- Jövő-szigetek



Elérhető árkádok számára a SpringboardVR



TO THE TOP egy független projekt, amelyet az Electric Hat Games LLC hozott létre

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 28 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "TO THE TOP VR (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: