Betöltés...

Need for Speed: Hot Pursuit (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.229 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Need for Speed Hot Pursuit egy nyitott világú tájra kalauzol el a világ leggyorsabb és legszebb autóinak volánja mögött. A Criterion-tól, a Burnout-sorozat mögött álló díjnyertes stúdiótól a Hot Pursuit újradefiniálja az autóversenyzős játékokat egy teljesen új generáció számára.



Játékmenet

Lenyűgöző sebességeket, elkapásokat és meneküléseket élhetsz át, miközben barátaiddal csatázol minden idők legösszefüggőbb Need for Speed játékában. A Need for Speed Autolog és az összekapcsolt közösségi verseny innovatív megközelítése révén a Hot Pursuit élménye a konzolon túl a világhálóra is kiterjed, folyamatosan új és egyedi irányokba mozdítva a játékmenetet.



Karrier

A Need For Speed történetében először játszhatsz teljes karriert zsaruként és versenyzőként egyaránt. Akár online játszol a barátaiddal, akár a Friends kihívásokon vagy az egyjátékos karrierben, a játékosok vérdíjat szereznek, amely szintlépést jelent számukra, valamint új autókat, fegyvereket és felszereléseket old fel.



Need For Speed Autolog

A Need for Speed Hot Pursuit-ban a barátaid irányítják a játékélményt. Az Autolog egy olyan rendszer, amely közvetlenül összekapcsolja a barátokat egymás játékaival, lehetővé téve számukra, hogy összehasonlítsák és megosszák egymással az összes élményüket, képüket és kihívásukat. Az Autolog ösztönösen kínál kihívásokat a barátaid által végzett feladatok alapján, így egy rendkívül dinamikus, közösségi versenyélményt teremtve.



Autók

A Hot Pursuit-ban az autók egyre forróbbak és forróbbak lesznek. Éld át a világ legkívánatosabb nagy teljesítményű autóinak hihetetlen sebességgel történő vezetésének izgalmát. Érezd át a gyanúsítottak lefülelésének erejét olyan felturbózott rendőrségi elfogóautókkal, mint a Lamborghini Reventon, vagy járj túl a törvény eszén versenyzőként olyan nagyteljesítményű szuperautókkal, mint a Pagani Zonda Cinque.



Fegyverek és felszerelés

Intézd el a gyanúsítottakat különféle rendőrfegyverekkel, például tüskecsíkokkal, és hívj extra segítséget, beleértve az útlezárásokat is, amikor az üldözés fokozódik. A versenyzőknek számos kitérőeszköz áll rendelkezésükre, hogy túljárjanak a zsaruk eszén, beleértve a rendőrségi kommunikációt blokkoló és a fegyvereiket blokkoló zavarókat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Need for Speed: Hot Pursuit (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: