Betöltés...

Space Hulk (Ascension Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 52.493 Ft



A JÁTÉKRÓL



A videojáték elkészítésének számos módja van. És néha a játék inspirációja sokféleképpen értelmezhető. Ne keressen tovább bizonyítékot, mint a Space Hulk: Felemelkedés. Ezt a játékot a Warhammer 40K univerzumban játszódó legendás társasjáték ihlette. De ellentétben a Deathwing társával, a Space Hulk Ascension egy körön alapuló stratégiai játék, amely új RPG stílusú mechanikákkal, fegyverekkel, küldetésekkel, ellenségekkel és még sok minden mással rendelkezik.

Az Űrhullások legendái tragikusak, mivel az elveszett és elpusztított hajók roncsairól van szó, amelyeket idővel elveszítettek, és mint ilyenek összeolvadtak más ilyen tragikus veszteségekkel. De ezek az edények belül nem haltak meg, mert az aljas és halálos Genestealers bejárják a hajók folyosóit. Mint ilyen, egyetlen küldetéssel kell vezetnie az Űrhajózási Terminátorok csapatát, és törölje őket.

Ahogy csatázik a hajókon, képes lesz arra, hogy frissítse űrhajósait, hogy még erősebbé váljanak. Építsd őket úgy, ahogy akarod, majd használd a különféle képességeiket és képességeiket, hogy megelőzd az akadályokat. Több mint 100 különböző küldetésen keresztül, három különböző kampányon keresztül, minden egyes hüvelykért, lábért és minden udvarért harcol a Genesteals ellen. De ha megfelelő taktikát tudsz használni, és a csapatodat tökéletessé teszed, életben fogod csinálni.

Ráadásul egyre mélyebbre merülhet ezekben az Űrhajókban, hogy többet megtudjon róluk. A küldetés most kezdődik a Space Marine-nál.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Space Hulk (Ascension Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: