Betöltés...

Lords of the Fallen: Pre-Order Bonus (DLC) (Digitális kulcs - Xbox Series X/S)

Ár: 14.893 Ft



A JÁTÉKRÓL

A kód tartalma:

- Exkluzív Bronze, Silver és Gold Armour Tinct, amelyek bármely játékbeli viselhető páncélelem újraszínezéséhez használhatóak

- 3 XP-növelő

- 5 mana feltöltő

- 5 élet feltöltő



Az alapjátékról:



A Lords of the Fallen egy teljesen új epikus RPG-kaland, egy hatalmas, összefüggő világban, amely az eredeti játék világánal ötször nagyobb. A legendás Dark Crusaders egyikeként indulj el egy epikus küldetésre, hogy megdöntsd Adyr, a démonisten hatalmát.



Történet

Egy kegyetlen zsarnoksággal teli korszak után a démonistent, Adyr-t végül legyőzték. De az istenek… nem buknak el örökre. Most, évezredekkel később, Adyr feltámadásának ideje egyre közeleg. A legendás Dark Crusaders egyikeként járd be az élők és a holtak birodalmát egyaránt ezen hatalmas RPG-élmény során, amely óriási boss harcokat, gyors, kihívásokkal teli harcokat, izgalmas karaktereket és mély, magával ragadó történetmesélést kínál. Vajon a te legendád a fény, vagy a sötétség legendája lesz? Merj remélni.



Fedezz fel egy hatalmas, összefüggő világot

Járj be két hatalmas, egymással párhuzamos világot az Adyr megdöntésére irányuló epikus küldetésed során. Míg az élők birodalma a maga brutális kihívásival állít majd szembe, a holtak rémálomszerű birodalmában mérhetetlen borzalmak ólálkodnak, amelyek csak arra várnak, hogy lecsapjanak rád.



Teremtsd meg a saját legendádat

Teljesen testre szabhatod karaktered megjelenését a vizuális lehetőségek széles skálájából, mielőtt kiválasztanád a kilenc karakterosztály egyikét. Bármelyik útvonalat is választod, fejleszd karakteredet a saját játékstílusodnak megfelelően a statisztikák, fegyverek, páncélok és varázslatok fejlesztésével.



Sajátítsd el a gyors, kihívásokkal teli, gördülékeny, taktikai harcrendszert

Csak azok reménykedhetnek a túlélésben, akik elsajátítják a mély, taktikus harcmodort. Válassz a 100 egyedülállóan brutális fegyver közül, vagy cseréld le a fémet a mágiára, és használj pusztító erejű arkanikus támadásokat.



Harcolj a többi játékossal együtt, vagy ellen a többjátékos módban

Éld át a terjedelmes, egyjátékos kampányt egyedül, vagy hívj meg egy második játékost, hogy csatlakozzon a kalandodhoz a folyamatos online kooperatív lehetőségnek köszönhetően. De vigyázz – más világok hősei is behatolhatnak a te birodalmadba – és be is fognak.



Használj egy istentelen erővel bíró eszközt

A lámpásod olyan istentelen erővel rendelkezik, amelynek segítségével át tudsz kelni a világok között. Ennek a sötét varázslatnak a használatával elfeledett helyekre juthatsz, mesés kincseket áshatsz elő, és még az ellenfeleid lelkét is manipulálhatod.



Támadj fel a halálból

Bukj el az élők világában, és támadj fel… a holtak világában. Ez az utolsó esélyed, hogy visszatérj az élők közé, ám eközben mindenféle pokoli teremtmény állja majd az utadat.



Jellemzők:

- Járj be két hatalmas, párhuzamos világot – az élők és a holtak birodalmát

- Sajátítsd el a gyors, gördülékeny és kihívást jelentő harcrendszert

- Győzd le a kolosszális és epikus bossokat

- Használj pusztító erejű mágikus támadásokat és erősítéseket

- Hívj meg egy másik játékost, hogy csatlakozzon hozzád a kampányban, a folyamatos online kooperatív lehetőség segítségével

- Találkozz a karakterek széles körével, akik szívesen nyújtanak kétes segítséget...

- Szabd testre teljes mértékig a saját, egyedi karakteredet

- Válassz a 9 kezdő karakterosztály közül, mint a Knight, a Rogue vagy a Fire Apprentice

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Lords of the Fallen: Pre-Order Bonus (DLC) (Digitális kulcs - Xbox Series X/S)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: