Betöltés...

Wizard with a Gun (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.711 Ft



A JÁTÉKRÓLA Wizard with a Gun egy online kooperatív sandbox túlélőjáték, amely egy veszélyes lényekkel és rejtélyekkel teli mágikus vadonban játszódik. Indulj útnak egyedül, vagy egy barátoddal, hogy gyűjtögess, craftolj és úgy szabd testre a varázslódat, ahogyan csak szeretnéd, miközben felfedezed az ismeretlent. Tervezz gondosan fegyvereket, lövedékeket és berendezési tárgyakat a toronyházadhoz, de vigyázz, mert ha a mágia, amit használsz, kicsúszik az irányításod alól, az egész toronyházat lángba boríthatod…



Mágikus fegyver-testreszabás

Gyűjts a világban fellelhető nyersanyagokat, és készíts egyedi mágikus lőszereket a fegyvereid számára. Kombináld az elemeket, hogy olyan különböző tervezett vagy meglepő hatásokat érj el, amelyek megváltoztatják magát a lövést, a robbanások hatósugarát, a lövedék útját és még a célkeresztbe került lények állapotát is.



Személyre szabható szeszélyes varázslók

Állíts össze egy káprázatos ruhatárat a varázslóid számára a funkcionális és egyben divatos köpenyektől kezdve a kalapokon át egészen a páncélokig és a különböző kiegészítőkig.



Véletlenszerűen generált biomok

Fedezd fel és járd be a világ új, sivatagokkal, mocsarakkal, tundrákkal és prérikkel teli részeit - amelyek a világ széttöredezése után csak kötetlenül lebegnek térben és időben. Engedj szabadjára kozmikus erőt a tornyod biztonságából, hogy helyreállítsd a világot, aztán pedig merészkedj ki, hogy az egykor ismerős tájak egy új arcát ismerd meg a véletlenszerűen generált biomoknak hála.



Kooperatív kalandozás

Élj túl egyedül vagy egy varázsló barátoddal az online kooperatív lehetőség segítségével, és a toronyépítés során egyesítsétek az erőforrásokat, a mágiát és a kreativitást. Vagy csak nézzétek végig, ahogy az egész leég - a választás a tiétek.



Sajátítsd el a mágia-kombinációkat

Kísérletezz új varázslat-kombinációkkal, és derítsd ki, hogy hogyan hatnak azok az ellenfelekre és a körülötted lévő világra. A kreatív kombinációk erőteljes alkotásokhoz vezethetnek, amelyekkel legyőzheted ellenfeleidet, de az össze nem illő párosításokat katasztrofális végeredményekkel járhatnak!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 42 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Wizard with a Gun (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: