Betöltés...

Crossfire: Sierra Squad [VR] (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.674 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Crossfire: Sierra Squad egy heves, katonai lövöldözős VR-játék, amelyet játszhatsz egyedül, de kooperatív többjátékos módban is. Vesd bele magad a különböző beltéri és kültéri csatákba, 63 küldetéssel, 39 különböző fegyverrel és 17 féle ellenséggel, miközben egy elit csapatot irányítasz immerzív, 360°-os harcokban.



Légy a Sierra Squad vezetője

A Crossfire: Sierra Squad során egy Global Risk nevezetű szervezeten belüli elit félkatonai csapat vezetőjének szerepébe bújsz. Ahogyan arra majd a játékon belüli történet kibontakozása során is rájössz, hogy az egyik küldetés során összetűzésbe kerülsz a rivális Black List szervezettel, és kiderül, hogy itt valami nagyon nagy dologról van a háttérben, amihez szükség van a szakértelmedre. Küzdj meg különféle fondorlatos ellenfelekkel az igazság kíméletlen kutatása során, és bizonyítsd be, miért téged választottak ki a létező legrettegettebb különleges egység - a Sierra Squad - félelmet nem ismerő vezetőjének.



Éld át az akciót testközelből VR segítségével

Amikor belecsöppensz az akcióba, a Crossfire-rajongók által már megszokott kiváló minőségű karaktereket, pályákat és mozgást tapasztalhatod majd meg, immár VR-ban. Légy részese a Black List és a Global Risk rivális félkatonai szervezet közötti ádáz összecsapásnak 50 küldetésen (amelyet egyedül, vagy 2 fős kooperatív módban is végigjátszhatsz), 13 kampányküldetésen (egyjátékos), és a Horde Mode-on (akár 4 játékos kooperatív módban) keresztül.



Változatos arzenál

A 39 fegyvertípus, köztük pisztolyok, puskák, dobható - és visszadobható - gránátok és a forradalmi távcsöves mechanikával rendelkező mesterlövészpuskák rengeteg lehetőséget biztosítanak a 17 féle ellenség elpusztítására. Ám a 360°-os VR-térben olyan veszélyek is leselkednek rád, mint helikopterek és LAV-ok, szóval ügyelj arra, hogy mindenfelé figyelsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 44 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Crossfire: Sierra Squad [VR] (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: