Betöltés...

GRID Autosport Complete (Digitális kulcs - PC)

Ár: 48.232 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



GRID Autosport

GRID Autosport - Boost Pack

GRID Autosport - Prémium Garage Pack

GRID Autosport - A legjobb brit csomag

GRID Autosport - Sprint csomag

GRID Autosport - Road & Track autócsomag

GRID Autosport - Coupé stíluscsomag

GRID Autosport - Touring Legends Pack

GRID Autosport - Drag Pack



A csapatokról, a riválisokról és a versenyről szól a professzionális autósport intenzív új világában. Ha csapattársával versenyez, le kell győznie a legfontosabb riválisokat, és meg kell elégítenie a csapat szponzorait olyan fergeteges versenyeken, ahol minden passz és pozíció számít. Hatalmas karrierje során szakosodjon kedvenc versenyfegyelmére, vagy hódítsa meg őket, érezzék a csomag agresszióját a Touring Cars-ban, kezeljék a gumikopást és versenyezzenek az éjszakába az Endurance versenyeken, versenyezzenek pontosan az Open-Wheel kocsikkal, mutassák meg az autó vezérlését események és menet közben reagálni az utcai versenyeken.

Minden egyedi kategória különféle osztályoknak szánt sorozatokat tartalmaz, beleértve a Touring Cars, Hypercars, Endurance GT Cars, Prototypes, Single-Seaters, Super Modified járműveket, Drift autókat és még sok minden mást. A tartalommal teli GRID Autosport több mint 100 útvonalat kínál 22 hihetetlen helyszínen, valamint a világ legizgalmasabb kortárs és klasszikus nagy teljesítményű versenyautóival gyűjteni, hangolni és frissíteni.

A fejlesztést a közösségi visszajelzések vezérelték, amelyek magukba foglalják az autóban megjelenő nézetek, a hiteles kezelhetőség és a többjátékos versenyzés visszajuttatását a RaceNet segítségével, hogy minden héten új kihívásokkal járjanak, valamint a vadonatúj Racing Clubok az online csapatversenyek számára. A partimódok, a Demolition Derby és a versenyképes osztott képernyős módok kiegészítik a játék kiterjedt karrier módját és kiterjedt online játékát.

Jellemzők



Építsd PRO-VERSENYKARRIEREDET. Éld ki profi versenyzői álmodat. Csatlakozzon és váltson csapatot, keressen szponzorjutalmakat, verje meg riválisait és versenyezzen egy csapattársával. Válassza ki a kedvenc versenystílusát, vagy hódítsa meg mindet.

HATÁLYOS SOROZAT. Versenyeznek a Touring Cars, Hypercars, Endurance GT Cars, Prototypes, Single Seaters, Super Modified járművek, Drift autók és még sok más számára.

TAPASZTALAT KÜLÖNBÖZŐ VERSENYSTÍLUSOK. Vállaljon agresszív csomagversenyt a Touring Cars-on, kezelje abroncskopását az Endurance versenyeken, gördülékenyen és pontosan versenyezzen az Open-Wheel autókban, mutassa be autójának irányítását a Tuner versenyeken, és menet közben reagáljon a Street Race versenyeken.

Versenyezzen a legizgalmasabb autókkal. Imádja a versenyző autókat, miközben a világ legizgalmasabb kortárs és klasszikus nagyteljesítményű versenyautóit hangolja és frissíti. Mutassa meg stílusát online saját májak létrehozásával és autógyűjteményének felépítésével.

RACENET TÖBBJÁTÉKOS INTEGRÁCIÓ. Csatlakozzon barátaival, hogy alakítson Racing Club-okat, és versenyezzen saját csapata színeiben a közösség többi klubjával szemben. Minden héten fogadjon új kihívásokat, kövesse nyomon a statisztikákat és emelkedjen fel a ranglistákra a RaceNet segítségével.

HITELES KEZELÉS. A GRID Autosport új kezelési modellje újragondolja az autósport legizgalmasabb kortárs és klasszikus versenyautóinak hangulatát, és hiteles, érzékeny helyet ér el az Arcade és a Simulation kezelés között.

REALISTA AI. Érezze a versenykerék-kerék nyomását a fejlett, reális rivális sofőr AI ellen, akik megvédik vonalukat, kockáztatnak, vagy személyiségüktől függően nyomás alatt forognak ki. Az AI alkalmazkodni fog a versenystílushoz, például hiteles élmény érdekében , tisztábban versenyezhet az Open-Wheel versenyeken, vagy kapcsolatba léphet a Touring Cars-ban.

Heves versenyzés. Az ujjongó tömeg előtt minden passz számít és minden pozíció számít. Merüljön el a versenyben, visszatérve az autóban, nézze meg a csapattárs vezérlőit és a Rádió vesszőit, és kérje meg csapattársát, hogy támadjanak vagy védekezzenek, hogy kihasználják az előnyöket.

AZ AUTOSPORT VILÁGA. A GRID Autosport több mint 100 útvonalat kínál 22 hihetetlen helyszínen, és a hatalmas karrier és alapvető online játék a Party módokkal, valamint a versenyképes osztott képernyővel jár.

VISSZAJELZÉS HASZNÁLT FEJLESZTÉS. A Codemasters a GRID Autosport megtervezése és gyártása során széles körű konzultációt folytatott a közösséggel, a versenyzők vezetőivel és az AUTOSPORT magazin szakértőivel.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "GRID Autosport Complete (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: