Betöltés...

Watch Dogs 2 Gold Edition (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 12.860 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Watch Dogs 2: Gold Edition tartalma:

- Watch Dogs 2 alapjáték

- Season Pass

- T-Bone tartalomcsomag

- Human Conditions kiegészítő

- No Compromise kiegészítő

- Root Access csomag

- Psychedelic csomag

- Digital Deluxe Pack

- Urban Artist csomag

- Punk Rock csomag





2016-ban a ctOS 2.0-t, a városi infrastruktúrát hálózatba kapcsoló fejlett operációs rendszert több amerikai városban is bevezették, hogy biztonságosabb és hatékonyabb metropoliszokat hozzanak létre. Használd fegyverként a hackelést a Watch Dogs 2 hatalmas és dinamikus nyílt világában. A hackelés és a Dedsec erejével az oldaladon indítsd el az évszázad hackelését, döntsd le a ctOS 2.0-t, és add vissza a szabadságot annak, akihez tartozik: az embereknek.



Szabadítsd fel az embereket

Játssz Marcus Holloway szerepében, aki a technológiai forradalom szülőhelyén, a San Francisco Bay Area-ban élő zseniális fiatal hacker. Csatlakozz a Dedsec nevű hírhedt hackercsoporthoz, és fedd fel a ctOS 2.0 rejtett veszélyeit, amelyet a korrupt vállalatok kezében jogtalanul használnak a polgárok tömeges megfigyelésére és manipulálására.



Légy üdvözölve a San Francisco Bay Area-ban

Fedezz fel egy hatalmas és dinamikus nyílt világot, amely hihetetlenül sokféle játéklehetőséget kínál. Hackeld át magad a forgalmon, miközben veszélyes autós üldözésekben veszel részt San Francisco kanyargós utcáin, járd be Oakland színes és vibráló negyedeinek háztetőit, és szivárogj be a Szilícium-völgy vállalatainak élvonalbeli irodáiba. A technológiai forradalom szülőhelyén számos titkot fedezhetsz fel.



A hackelés a fegyvered

Hackeld meg a város infrastruktúráját, minden csatlakoztatott eszközt és mindenki személyes adatbázisát. Vedd át az irányítást drónok, autók, daruk, biztonsági robotok és még sok más felett. Hackeld meg ellenségeidet és a járókelőket egyaránt - manipuláld őket különböző módokon, hogy kiszámíthatatlan eseményláncokat indíts el. Minden személy, bármilyen jármű, amit vezethetnek, bármilyen csatlakoztatott eszköz, amivel rendelkeznek, feltörhető.



Te irányítasz

Használd a hackelést és a lopakodást, hogy teljesítsd a küldetéseket anélkül, hogy egyetlen ellenséget is megölnél, vagy kombináld a hackelést és a fegyvereidet egy kegyetlenebb megközelítéshez. Fejleszd a különböző készségeket a játékstílusodnak megfelelően, és fejleszd a hacker eszközeidet - RC autók, quadcopter drónok, 3D nyomtatott fegyverek és még sok más.



Játssz együtt zökkenőmentesen a barátaiddal

Maradj kapcsolatban barátaiddal a vadonatúj, zökkenőmentes többjátékos élményben, amely magában foglalja a kooperatív és a PvP tevékenységeket is, mindezt egy közös, nyitott világban.







Human Conditions

Merülj el a tudomány, az orvoslás és a visszaélések sötét világában, amikor a biotechnológia kerül a középpontba a 3 új küldetés során. Hackeld át magad több órányi további küldetéstartalmon, és fedezd fel San Francisco legnagyobb tudományos botrányait.



Automata

Amikor a TIDIS azt állítja, hogy az egyedülálló biometrikus autója feltörhetetlen, a DedSec elindul, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét. Útközben sötét titkot fedeznek fel a TIDIS-ről, a személyes adatok felhasználásáról és az emberi élet értékéről.



Bad Medicine

A város kórházait és a DedSec hírnevét fenyegető veszélyes zsarolóprogram nyomában Marcus és Jordy összefognak, hogy felvegyék a harcot az orosz maffiával, és visszaszerezzék a zsarolóprogram kulcsát.



Caustic Progress

A biohacker Lenni felfedez egy kétes szervezetet, amely hajléktalanokon kísérletezik orvosi ellátásért cserébe. Vajon a DedSec és a Prime_Eight képes lesz félretenni a nézeteltéréseiket, hogy együtt buktassák le őket?



Jellemzők:

- 3 új küldetés

- Új Elite co-op küldetések

- Új anti-hacker ellenséges archetípus







No Compromise

Marcus az orosz maffiával száll szembe ebben az új kiegészítőben, amely San Francisco még veszélyesebb oldalát tárja fel. Megtapasztalhatod a Showd0wn nevű új kooperatív módot is, amelyben csak a legjobb játékosok maradnak életben.



Új veszély, új lehetőségek

A Watch Dogs 2 ezen kiegészítőjében egy új történetet élhetsz át, amelyben egy DedSec-művelet balul sül el, és az orosz maffia is belekeveredik a dologba. Vagy ha valaha is szerettél volna védeni, szolgálni vagy csábítani, számos új lehetőséged lesz megmutatni a tehetségedet, valamint új időmérő versenyek és új kábító fegyverek állnak rendelkezésedre. Ha pedig még több kihívást keresel, az új online kooperatív módban az "ellenséges" játékosok ellen küzdhetsz, akik mindent megtesznek majd, hogy megakadályozzanak téged a céljaid elérésében.



Újdonságok

A kiegészítő tartalmaz egy új, Moscow Gambit nevű DeadSec Operation küldetést, 6 egyjátékos időmérő versenyt új ranglistákkal, rendőr, tűzoltó és mentős tematikájú ruházatot, járműveket és egyedi viselkedési formákat, valamint két további nem halálos fegyvert, a Air Shotgun-t és a Sniper Stun Rifle-t.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 34 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Watch Dogs 2 Gold Edition (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: