Betöltés...

Railway Empire (Digitális kulcs - PlayStation 4)

Ár: 20.729 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Railway Empire játékban egy bonyolult és kiterjedt vasúthálózatot hozhatsz létre, több mint 40 különböző, rendkívüli részletességgel modellezett vonatot vásárolhatsz, valamint vasútállomásokat, karbantartó épületeket, gyárakat és turisztikai látványosságokat vásárolhatsz vagy építhetsz, hogy utazási hálózatodat a versenytársak előtt tartsd.



Amerika - Egy nagy ország

A Railway Empire játékban egy bonyolult és széleskörű vasúti hálózatot hozhatsz létre, több mint 40 különböző, rendkívüli részletességgel modellezett vonatot vásárolhatsz, valamint vasútállomásokat, karbantartó épületeket, gyárakat és turisztikai látványosságokat vásárolhatsz vagy építhetsz, hogy az utazási hálózatodat a konkurencia előtt tartsd. Ha hatékony vasúti szolgáltatást akarsz biztosítani, munkaerődet is fel kell venned és irányítanod kell, miközben több mint 300 technológiát kell kifejlesztened, a vonatok mechanikai fejlesztéseitől kezdve a munkahelyi infrastruktúrákon át a fejlett kényelmi szolgáltatásokig, miközben a technológiai innovációk öt korszakán keresztül haladsz.



A vonatok szerelmeseinek

Azonban nem építkezhetsz és kutathatsz csak úgy a csúcsra - a verseny sosem alszik, és ahhoz, hogy vállalkozásodat a pályán tartsd, akár három rivális mágnással szemben is helyt kell állnod. A csúcsra jutáshoz talán még gyilkosabb taktikákhoz kell folyamodnod, amikor rajtaütésekkel és ipari kémkedéssel támadod és szabotálod ellenfeleidet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Railway Empire (Digitális kulcs - PlayStation 4)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: