Betöltés...

OMSI 2 Add-on München City (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.700 Ft



A JÁTÉKRÓL

„A szívből jövő kozmopolita város”! Az új OMSI 2 kiegészítő München City játékosai modern MAN Lion's City buszokkal vezetik München központját néhány festői kerületével, mint Schwabing, Maxvorstadt, Lehel, Haidhausen és Bogenhausen.



Fedezze fel a híres müncheni nevezetességeket, mint például a Friedensengel (béke emlékmű), a Haus der Kunst (művészeti galéria), az úgynevezett kínai torony, a Feldherrnhalle, a Siegestor (mindkét háborús emlékmű), a Königsplatz, a bajor királyok rezidenciája, a Pinakotheken művészeti központ és a Leopoldstrasse mentén fekvő nagy körút, amelyet nagyon részletesen újítottak fel 30 km buszútvonalon és 45 megállón.



Minden vonalon megvannak a sajátosságai, akár a Múzeum 100-as, az Egyetemi 153-as vonalon, akár a 150-es mentén Schwabing szívén át, és közvetlenül az Angol Kerten, München nagy belvárosi parkján keresztül.



Mind a MAN Lion City buszait (mind önálló, mind csuklós), valamint az úgynevezett Hess busz utánfutót nagyon részletesen modellezték München eredeti városi buszai alapján, beleértve a korabeli újrafestéseket, és számos buszos hirdetést is tartalmaznak.



Utazásuk során a játékosok reális menetrendet követnek az eredeti buszjáratokon. Útjuk során modern AI járművekkel, valamint részletes villamos- és városi vonatmodellekkel találkoznak, amelyek segítenek megragadni ennek a kozmopolita városnak a hangulatát.





Lenyűgöző belvárosi buszjáratok München számos ismert nevezetessége mentén

45 megálló és 30 km útvonal

Részletes táj és városi hangulat

Funkcionális utastájékoztató kijelzők és buszközlemények

Legfrissebb újrafestések és buszos hirdetések MVG által használt betűtípusokkal

Modern KI járművek és először az OMSI-val: Hess busz-pótkocsi

Reális autóbusz-menetrendek és autóbusz-hálózati terv

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 44 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "OMSI 2 Add-on München City (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: