Betöltés...

Blood Bowl 3 - Brutal Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.342 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Légy a Blood Bowl 3 legbrutálisabb edzője, és minden bizonnyal a legklasszabb!

A Brutal Edition testreszabható elemeket tartalmaz a fekete orkok és a birodalmi nemesség számára, egy exkluzív labdát és exkluzív pompomlányt az összes csapat támogatására, valamint 1000 Warpstone-t a játékosok testreszabásához vagy a következő Blood Pass megvásárlásához.

A Blood Bowl 3 Brutal Edition a következőket tartalmazza:



A játék

A Black Orcs testreszabási csomag

A birodalmi nemesség testreszabási csomagja

A Brutal Ball csomag

A Brutal Cheerleader csomag

1000 Warpstone



Vedd fel a csizmádat, vedd fel a sisakot, állítsd be a vállvédőket és a melltartót… és csúsztass egy kihegyezett tőrt az övedbe (diszkréten).

Az óvilágban már nem vívnak háborúkat, mivel a lakosság úgy döntött, hogy a nézeteltéréseiket egy Nuffle istennek szentelt sportágon keresztül oldja meg: Blood Bowl. Ebben a sportágban azonban éppen annyi vér ontódik, mint azokon a harctereken, amelyeket felváltott. Gyilkosság, csonkítás, csalás, korrupció, varázslás és még az isteni beavatkozás is tisztességes játék a pályán, minden veszett szurkoló örömére!

• Légy könyörtelen, de ne agyatlan – Vegye át az irányítást a rendelkezésre álló 12 frakció csapata felett, amelyek mindegyike megvan a maga egyedi jellemzőivel, és játékosait bölcsen pozicionálva gátolja ellenfelei előrehaladását. Kerüld el, vagy kíméletlenül távolítsd el azokat, akik az utadba állnak, és elérik a célzónát, hogy döntő touchdownokat szerezzenek! Nyilván a legokosabb stratégák lesznek előnyben, de ez elég lesz? Egy kontrollon kívüli troll felfalhat egy csapattársat, és megváltoztathatja a meccs menetét.

• Te vagy a főnök – Hozzon létre játékosokat; testreszabhatja megjelenésüket, emblémáikat és páncéljukat; toborozzon pompomlányokat és edzőjét; majd az Óvilág legkiélezettebb versenyein versenyezzen. De figyelem: a sérülések gyakoriak, és nagy a valószínűsége annak, hogy néhány játékosod előbb hagyja el a pályát, ami véglegesen véget vet karrierjének…

Újdonság a Blood Bowl 3-ban

• A társasjáték legújabb kiadásának hivatalos szabályai alapján, beleértve az új készségeket és az újratervezett passzmechanikát

• 12 frakció közül lehet választani, köztük a Fekete Orkok, a Birodalmi Nemesség, az Old World Alliance és a Chaos Renegades, most először Blood Bowl videojáték

• Speciális játékszabályokkal rendelkező pályák a meccsek változatosabbá tételéhez

• Új testreszabási lehetőségek az edzők, pompomlányok, csapatok és a játékosok páncélzatának minden darabja számára

• Minden frakció számára elérhető egyjátékos kampány

• Továbbfejlesztett versenymód új ligamenedzsment funkciókkal és hivatalos létrával

• Rugalmas időzítő, amely megkönnyíti az edzések megszervezését tapasztalt játékosok és kezdők között.

Egy teljesen új egyjátékos kampány

Egy ügynök észrevette edzői eredményeidet a pályán, és úgy döntött, hogy fizet neked és csapatodnak egy vadonatúj Blood Bowl eseményen való részvételért: a Szponzorok összecsapásán. El tudod pusztítani az ellenfeleidet, és álmodozni tudod a tömeget?

• Versenyezz az óvilág legsikeresebb szponzorcsapatai ellen

• Szállj szembe olyan sztárjátékosokkal, akik márkanagykövetekké váltak, köztük a legendás Griff Oberwalddal

• Játssz a választott frakcióval, és használd ezt a csapatot az összes többi játékmódban

Versenyképes módok korlátlan lehetőségekkel

A kampányon és a más játékosok vagy a mesterséges intelligencia elleni barátságos mérkőzéseken kívül a Blood Bowl 3 egy teljesen új versenymóddal is rendelkezik, amelyben minden szinten és a világ minden tájáról versenyezhetsz más játékosokkal: • Versenyidőszakok hivatalos ranglétrá.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Blood Bowl 3 - Brutal Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: