Betöltés...

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge + DLC Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.911 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge + DLC Bundle tartalma:

- Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge alapjáték

- Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge - Dimension Shellshock kiegészítő





Verekedd át magad a gyönyörű pixel művészettel alkotott környezeteken, és győzz le rengeteg ellenséget kedvenc Teknősöddel, akik mindegyike saját képességekkel és mozdulatokkal rendelkezik - így minden egyes futam egyedi lesz!



Játékmenet

Válassz harcost, használj fantasztikus kombókat az ellenfelek legyőzéséhez, és élj át lélegzetelállító akcióval és hihetetlen nindzsa képességekkel teli intenzív küzdelmeket. Maradj éber, miközben egyedül szállsz szembe Shredder-el és hűséges Foot klánjával, vagy fogj össze a legjobb haverjaiddal, és játsszatok akár 6-an együtt egyszerre!



Jellemzők:

- A játék dizájnja visszarepít a 80-as évekbe

- Gyönyörű, színes pixel grafika

- Régi vágású játékmenet szuper-friss mechanikával kiegészítve

- Akár 6 játékossal egyszerre is játszhatsz

- Játssz ikonikus TMNT karakterekkel és járművekkel változatos játéklehetőségek mellett





Dimension Shellshock

Káosz! A Neutrinos-ok megzavarják a teknőcök legújabb pizzapartiját! Az X-dimenzióból érkező tinédzsereknek nagy szükségük van a segítségre: Shredder magát a multiverzumot akarja meghódítani! Hőseinknek át kell ugraniuk a dimenziók között, hogy egyszer s mindenkorra megállítsák Shredder-t!



Játékmenet

Küzdj meg a Foot klán hordáival, hogy megszerezd a dimenziókristályokat! Ha elég kristályt gyűjtesz össze, akkor különböző dimenziókban utazhatsz, és levadászhatod a gonosz Shredder-t! Minden győzelem két portált eredményez, amelyek különböző bónuszokat kínálnak. A választásod határozza meg a következő dimenziós csatádat! Szerezz különleges pizzákat, titokzatos előnyöket, vagy akár mutálódj a Teknőcök legnagyobb ellenségévé! Erősödj minden egyes dimenziókon átívelő menet során! Még exkluzív karakterszíneket is feloldhatsz útközben!



Új játszható karakterek

A Dimension Shellshock új játszható harcosokat hoz Usagi és Karai személyében. Az acélos nyúlszamuráj készen áll arra, hogy dimenziókon át ugrálva harcoljon a gonosz ellen, és tanúja legyen a Teknőcökre váró új stílusú, túlvilági csatáknak! Akár szövetséges, akár ellenség, Karai nem habozik beugrani a multiverzális közelharcba a Teknőcök mellett! Villámgyors technikáival azért harcol, hogy visszahozza a becsületet a Foot klánnak!



Jellemzők:

- Mutasd meg nindzsa képességeidet a vadonatúj túlélő módban!

- Gyűjts kristályokat és utazz át dimenziókon, amelyek több TMNT-korszak előtt tisztelegnek!

- Új játszható karakterek, köztük Miyamoto Usagi és Karai!

- Csodálatos új pályák Tee Lopes-től!

- Feloldható exkluzív színpaletták. Sétálj végig a mutáns emlékek sávján az új árnyalatokkal!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge + DLC Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: