Betöltés...

Luigi's Mansion 3 (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 45.735 Ft



A JÁTÉKRÓL A szálloda kísértetjárta. Mario eltűnt. És az egyetlen reményünk... Luigi?!



Történet

Luigi meghívást kapott a tornyosuló Last Resort szállodába, de amikor Mario és barátai eltűnnek, zöld ruhás hősünknek le kell győznie félelmeit, hogy megmentse őket! Csapkodd, fújd el és porszívózd fel a szellemeket a vadonatúj Poltergust G-00-al és fogj össze Gooigi-val, hogy legyőzd a rejtélyes szerkezeteket és a huncut boss-okat az egyes tematikus emeleteken. Lépj be a ScareScraper-be a 8 játékos helyi vezeték nélküli vagy online kooperatív játékhoz.



Játékmenet

Nézd meg, hogy le tudod-e győzni az összes szellemet, meg tudod-e menteni az összes varangyot, vagy meg tudsz-e oldani más feladatokat, mielőtt lejár az idő... a ScareScraperben! És ha még több minijátékos őrületre vágysz, versenyezz csapatokban a ScreamPark-ban! Akár a barátaiddal játszol, akár egyedül barangolsz a szállodában, a hangulatos zene és a kísérteties dekoráció minden egyes pókhálós sarkot magával ragad, amit felfedezel. Miért ne élvezhetnéd a filmszerű látványt és hangokat egy barátoddal? A fő kalandban egy barátoddal együtt játszhattok Luigi és Gooigi szerepében, kétjátékos kooperatív módban! Gooigi képes tüskéken járni, szűk helyeken átcsúszni és segíteni Luiginak legyőzni az akadályokat, amikkel egyedül nem tud megbirkózni. Soha nem árt, ha van egy barátod ebben a szállodában; lehet, hogy nem túl kísérteties ez a szálloda, de Luigi másképp gondolja!



Jellemzők:

- Kapd el a szellemeket és oldj meg rejtvényeket, hogy megmentsd Mario-t és barátait a Last Resort hotelben!

- A tornyosuló szálloda minden emelete tematikus, a dekorációtól kezdve a rejtvényeken át a boss-okig!

- Üsd szét a szellemeket a Slammel, törd át a védelmet a Suction Shot-tal és fújd vissza a csoportokat a Burst-tel!

- Luigi meghívhatja és irányíthatja Gooigi-t, a teljesen zöld hasonmását, aki képes arra, amire Luigi nem.

- Gooigi képes átcsúszni szűk helyeken, tüskéken járni és segíteni Luiginak leküzdeni az akadályokat.

- Válts Luigi és Gooigi között egyjátékos módban, vagy engedd, hogy egy barátod Gooigi-ként játsszon a kétjátékos kooperációban.

- Akár 8 játékos is együtt dolgozhat a ScareScraper megmászásán helyi vezeték nélküli vagy online kapcsolaton keresztül.

- A Team Luigi vs. Team Gooigi minijátékban kiderül, melyik a legjobb szellemvadász csapat.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Luigi's Mansion 3 (EU) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: