Betöltés...

Medieval Engineers and Space Engineers Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.169 Ft





A JÁTÉKRÓL



2 elemet tartalmaz: Középkori mérnökök, Űrmérnökök

A Medieval Engineers egy homokozó játék, amely a középkori technológiát használó építészeti munkák és gépészeti berendezések tervezéséről, építéséről és karbantartásáról szól. A játékosok városokat, várakat és erődítményeket építenek; mechanikus eszközök és motorok építése; parkosítást és földalatti bányászatot végezni.



A játékot a valódi középkori technológia ihlette, valamint az, ahogyan az emberek építészeti munkákat és mechanikus berendezéseket építettek a középkori technológia felhasználásával. A középkori mérnökök igyekeznek betartani a fizika és a történelem törvényeit, és nem használnak olyan technológiákat, amelyek az 5-15.



A középkori mérnökök az építési szempontokra koncentrálnak, de akciójátékként is játszhatók. Elvárjuk a játékosoktól, hogy kerüljék a közvetlen emberharcot, ehelyett kreativitásukat és mérnöki tudásukat használják fel harci gépek és erődítmények építésére. A középkori mérnököknek nem a csapatokról kell szólniuk; az épített gépekről kell szólnia.



A Medieval Engineers a második „mérnöki” játék, amelyet a Keen Software House fejlesztett ki. Az első a Space Engineers, amely az első évben több mint 1 millió példányban kelt el, és még mindig bestseller.

A Space Engineers egy homokozó játék az űrmunkák tervezéséről, építéséről és karbantartásáról. A játékosok különböző méretű és felhasználású űrhajókat és űrállomásokat építenek (polgári és katonai), kísérleti hajókat és kisbolygó -bányászatot végeznek.



Az Űrmérnökök valósághű térfogatalapú fizikai motort használnak: minden tárgy összeállítható, szétszerelhető, megsérülhet és megsemmisíthető. A játék két játékmóddal rendelkezik: kreatív és túlélő.



A térfogati objektumok olyan struktúrák, amelyek blokkszerű modulokból állnak, amelyek egy rácsba vannak kapcsolva. A térfogati tárgyak úgy viselkednek, mint a valódi fizikai tárgyak, amelyek tömege, tehetetlensége és sebessége van. Az egyes modulok valós mennyiséggel és tárolókapacitással rendelkeznek.



Az Űrmérnököket a valóság és a dolgok működése inspirálja. Gondoljunk csak a modern NASA technológiára, amelyet 60 évvel a jövőbe extrapoláltak. Az Űrmérnökök igyekeznek betartani a fizika törvényeit, és nem használnak olyan technológiákat, amelyek a közeljövőben nem lennének megvalósíthatók.



Az Űrmérnökök az építési szempontokra koncentrálnak, de taktikai lövőként is játszhatók. Elvárjuk a játékosoktól, hogy kerüljék a közvetlen emberharcot, ehelyett kreativitásukat és mérnöki tudásukat használják fel harci gépek és erődítmények építésére. Az űrmérnököknek nem a csapatokról kell szólniuk; az épített gépekről kell szólnia.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 22 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Medieval Engineers and Space Engineers Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: