Betöltés...

Commander: The Great War (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.300 Ft





A JÁTÉKRÓL



Vegyen parancsot és biztosítsa a győzelmet a nagy háborúban!

A konfliktus középpontjában, amikor az emberek a föld minden centiméteréért harcoltak, csak a látnokok vezetői tudták meghozni azokat a döntéseket, amelyek csapataikat győzelemhez vezették. Az a figyelemre méltó eseménysorozat, amely menthetetlenül a „nagy háborúhoz” vezetett, történelemkönyvünkben meg van írva, és filmjeinkben látható. Most egy új körökre osztott stratégiai játék példátlan realizmussal, játszhatósággal és pontossággal rögzíti ezt a háborús időt. A Lordz Games Studio fejlesztette ki, a Commander - A nagy háború a népszerű Commander sorozat legújabb kiadása, amely életre kelti e nehéz idők izgalmát, izgalmát és kihívásokkal teli döntéshozatalát. A játékosok hatalmas hexadecimális kampánytérképet élvezhetnek, amely az USA-tól nyugaton, Afrikától és Arábiától délig húzódik,



Parancsnok - A nagy háború egy nagy hadjáratot tartalmaz, amely az egész háborút lefedi 1919. augusztus 5-i belga inváziótól az 1918. november 11-i fegyverszünetig, valamint 16 különféle egységtípus, köztük gyalogság, lovasság, páncélosok és harckocsik, tüzérség , Vasúti ágyúk, páncélozott vonatok és még sok más!



Azok a tábornokok, akik más játékosokkal próbálják kipróbálni magukat, a Slitherine forradalmi e-mailes játéka egy teljesen új szintű izgalmat hoz a Multiplayer csatákban, miközben szinte korlátlan visszajátszhatóságot kínál!

Jellemzők



Hatalmas hatszög alapú kampánytérkép, amely az USA-tól nyugaton, Afrikától és Arábiától délre, Skandináviától északra és az Uráltól keletre húzódik.

5 nagy hadjárat, amelyek mindegyike a háború egy másik évében kezdődik, egy történelmi offenzíva kezdetén: 1914 A nagy háború, 1915 Ypres Artois, 1916 A verduni csata, 1917 A Nivelle offenzíva és 1918 A Kaiserschlacht.

Több mint 40 egyedi történelmi és mi lenne, ha eseményt váltanának ki a kampánytérkép körülményei.

18 különböző egységtípus, köztük gyalogság, lovasság, páncélos kocsik és harckocsik, tüzérség, vasúti ágyúk és páncélozott vonatok, cirkáló, tengeralattjáró és csatahajó, harcosok, bombázók és léghajók. Mindegyiknek megvannak a maga erősségei és gyengeségei, amelyek a háború során a különböző színházakban elért történelmi teljesítményeiken alapulnak.

Csatolja a történelmi parancsnokokat egységeihez. Mindegyiknek megvannak a maga erősségei, ezért döntse el okosan, melyik parancsnok melyik frontnak a legalkalmasabb. Háromféle parancsnok áll rendelkezésre: tábornokok a szárazföldi egységekhez, tengernagyok és a repülő ászok a légi egységek megerősítésére.

Fektessen be a kutatásba és a technológiába, hogy javítsa egységeit. A repülőgépek a légi megfigyelés törékeny eszközeitől halálos földi és légitámadó repülőgépekké fejlődnek. A tüzérségi gátak egyre pontosabbak és erőteljesebbek. Vagy összpontosítson az Armor technológiára, és engedjen szabadjára egy rettenetes új fegyvert a harctéren: a Tankot.

Részletes és reális harc, amely a kínálatot, a morált, a terepet, a vezetést, a felszerelést, a kiképzést és a háborús ködöt modellezi.

Többjátékos a Slitherines forradalmi PBEM ++ szerver rendszerén keresztül.

Könnyen megtanulható, nehéz elsajátítani a játékot.

Teljesen új motor, amely bármilyen kijelző felbontást támogat 1024x600-tól felfelé, és teljes képernyős támogatást tartalmaz.

Rendkívüli módosíthatóság a Lua szkriptnyelv használatával, lehetővé téve a játékosok számára, hogy a játék számos aspektusát megváltoztassák, beleértve a harcot, a kutatást, az egység statisztikáit, a terephatásokat és még sok mást


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 38 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Commander: The Great War (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: