Betöltés...

Per Aspera (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.273 Ft





A JÁTÉKRÓL



Tartalmazza: alapjáték, Soundtrack, Hangoskönyv, Art Book

A Mars felszíne tele van az emberiség sikertelen kísérleteivel, hogy kolonizálja felszínét. Ez az idő más lesz - ezúttal nincs helye emberi hibáknak.

A Per Aspera egy bolygószimulációs játék, amely ötvözi a kemény sci-fi-t és a bázisépítést, és az egész bolygóra kiterjed. Lépjen be az AMI szerepébe, egy mesterséges tudatba, amelynek elsődleges irányelve a terraformáló Mars az emberi gyarmatosítás érdekében.

Jellemzők



Egyensúlyozza az erőforrások összetett kútját, hogy összekapcsolt szerkezeteket építsen, amelyek az egész bolygót átfogják.

Testreszabhatja bolygóját elágazó kutatófákkal, amelyek lehetővé teszik a játékosoknak, hogy testre szabják terraformáló tervüket-Fejlesszenek új technológiákat a valós tudományban, hogy virágzó bolygóközi civilizációt hozzanak létre.

Ápolja kapcsolatait emberi gyarmatosítóival, és biztosítsa folyamatos túlélésüket a Mars megbocsáthatatlan felszínén. Az, hogy hogyan választja ezeket a kapcsolatokat, befolyásolja küldetésének befejezését.

Fedezze fel a Marson fenyegető jelenlét rejtélyét, és védje meg kolóniáit az ismeretlen és harci erőktől.

Merüljön el egy gazdag, lenyűgöző elbeszélésben, vagy szánjon rá időt, és készítse el a tökéletes marsi tájat a Sandbox Mode segítségével.

Tartalmazza Troy Baker, Phil LaMarr, Laila Berzins, Yong Yea, Lynsey Murrell és Nneka Okoye magával ragadó hangszínészi tehetségét.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Per Aspera (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: