Betöltés...

PAW Patrol World (EU, without DE/NL) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 25.849 Ft



A JÁTÉKRÓL

Fedezd fel a Mancs őrjárat világát úgy, mint még soha előtte ebben a szabadon bejárható 3D-s világban játszódó kalandban. Játssz akármelyik kedvenc kutyusod szerepében, ülj a járműveik volánjai mögé, és vess véget Humdinger polgármester léghajós zűrzavarának.



Világméretű szórakozás

Légy a nap hőse egész Kaland-öböl, Jake hegye, a dzsungel és Barkingburg területén. Fedezd fel a Mancs őrjárat világát úgy, mint még soha előtte ebben a szabadon bejárható 3D-s világban játszódó kalandban, amely során bármi megtörténhet. Játssz akármelyik kedvenc kutyusod szerepében, ülj a járműveik volánjai mögé, és mentsd meg a napot a szórakoztató mentőakciók és küldetések során. Itt az ideje, hogy te is a Mancs őrjárat tagja legyél!



Szimatold ki a gyűjthető tárgyakat

Használd a jutalomfalatokat, hogy új öltözeteket, bélyegeket, emote-okat, járműmatricákat és még sok mást oldj fel. A PAW Patrol Day fesztivál napja már majdnem elérkezett, és Kaland-öbölben mindenki izgatott - mindenki, kivéve Humdinger polgármester és macskái. Humdinger ugyanis lenyúlta az összes fesztiválplakátot, és az új szuper léghajójával hatalmas felfordulást okoz! Az összes derék kutyusra - Chase, Skye, Marshall, Rubble, Zuma, Rocky, Everest és Tracker – szükség lesz, hogy megállítsák Humdingert, és helyreállítsák a fesztivált.



Játék, mentés, felfedezés

Tapasztalj meg egy teljesen új Mancs őrjárat történetet, a TV-sorozathoz kapcsolódó visszaemlékezéseket, valamint a bónusz küldetéseket, amelyekre felfedezés közben bukkansz majd rá. Ugorj hát fejest a Mancs őrjárat tágas világába! Barangolj szabadon a Kaland-öböl, Jake hegye, a dzsungel és Barkingburg területein, amelyek tele vannak az óvodás korú játékosok számára készült küldetésekkel. Élvezd a vadonatúj történetet, és teljesítsd a klasszikus Mancs őrjárat epizódok által inspirált visszaemlékezős küldetéseket, akár egyjátékos módban, akár egy barátoddal az osztott képernyős kooperatív módban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 45 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "PAW Patrol World (EU, without DE/NL) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: