Betöltés...

Borderlands Collection: Pandora's Box (Digitális kulcs - PC)

Ár: 78.862 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Borderlands Collection: Pandora's Box tartalma:

- Borderlands: Game of the Year Edition Enhanced teljes játék és az összes kiegészítője

- Borderlands 2 teljes játék és az összes kiegészítője

- Borderlands 3 teljes játék és az összes kiegészítője

- Borderlands: The Pre-Sequel teljes játék és az összes kiegészítője

- Tales from the Borderlands teljes játék

- New Tales from the Borderlands teljes játék és az összes kiegészítője





A The Pre-Sequel, a Tales from the Borderlands, a Borderlands 3 és a New Tales from the Borderlands, valamint az összes kiegészítő tartalom egy hatalmas csomagban. Ismerd meg az ikonikus franchise-t, amely meghatározta a looter-shooter műfajt a káosszal teli tűzharcokkal, az abszurdan változatos arzenállal és az izgalmas bolygóközi kalandokkal, amelyek tökéletesek szóló és kooperatív játékra egyaránt.



Csinálj teljes zűrzavart

Kalandozz Pandora sivatagos bolygóján és az azon túli brutális világokon keresztül valamelyik vagány Vault Hunter szerepében, legendás zsákmányt keresve. Minden Borderlands-játék tele van különleges karakterekkel, alattomos világokkal és felejthetetlen történetekkel.



Egyedül vagy csapatban

A Borderlands intenzív looter-shooter akciója még jobban felerősödik, ha egy akár négyfős online kooperatív csapatban játszol! Fogd meg a barátaidat, és osszátok meg a millió fegyverrel való lövöldözés, a tökéletes építmények megalkotásának és a félelmetes bossok legyőzésének örömét!



Tapasztald meg a saga eddigi történetét

Akár új vagy a Borderlandsben, akár régi barátaiddal találkozol újra, imádni fogod a káoszt a sorozat különc szereplőivel. Lilith hősies felemelkedésétől kezdve Handsome Jack hírhedt felemelkedéséig és bukásáig találkozhatsz banditákkal, lázadókkal, hősökkel - és persze Claptrap felejthetetlen karakterével, aki szintén itt van.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Borderlands Collection: Pandora's Box (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: