Betöltés...

PCMark 10 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 66.262 Ft



A JÁTÉKRÓL

A PCMark 10 az ipari szabványos PC-referenciaértékek sorozatának legújabb verziója. A Windows 10-hez új és továbbfejlesztett tesztekkel frissítve a PCMark 10 is gyorsabb és könnyebben használható.



Az iparági szabvány PC teljesítménymutató a Windows számára.

Vonatkozó, valós tesztek, amelyek a mindennapi tevékenységek széles körét lefedik.

Pontos és pártatlan, ideális a rendszerek összehasonlításához és a frissítések kiválasztásához.

A vezető hardver- és szoftvercégekkel együttműködve jött létre.



A PCMark referenciaértékek a valós alkalmazásokon és tevékenységeken alapuló tesztek segítségével mérik a számítógép teljesítményét. A PCMark 10 alkalmazásban ezek a tesztek olyan mindennapi feladatokat tartalmaznak, mint a webhelyek böngészése, videocsevegés, írás és táblázatok, fotó- és videószerkesztés, valamint játékok.



Futtassa a fő referenciaértéket, és kap egy PCMark 10 pontszámot, amelyet felhasználva összehasonlíthatja számítógépét más rendszerekkel, vagy láthatja a Windows frissítések és a hardverfrissítések hatását.



A PCMark 10 frissíti a PCMark 8 számos tesztjét, és újakat is hozzáad. Új és továbbfejlesztett munkaterhelésével a fő PCMark 10 benchmark kevesebb, mint a felét veszi igénybe a PCMark 8 egyenértékű tesztjének.



Minden benchmark futás magas szintű benchmark pontszámot, középszintű tesztcsoport pontszámokat és alacsony szintű munkaterhelés pontszámokat eredményez. Az eredményeket egymás mellett is összehasonlíthatja az alkalmazásban.



A PCMark 10 azonos stílusú felhasználói felülettel rendelkezik, mint a 3DMark és a VRMark. A megszokott elrendezéssel könnyen meg lehet kezdeni az összehasonlítást a PCMark 10 segítségével.

Összehasonlító tesztek

PCMark 10

A fő PCMark 10 benchmark teszt a számítógép teljesítményét széles körű tevékenységekhez méri, a mindennapi dolgoktól és a termelékenységi alkalmazásoktól kezdve az igényes munkáig a digitális médiatartalommal.



PCMark 10 Express A

PCMark 10 Express egy rövidebb referenciaérték, amely az otthoni PC alapvető használatára összpontosít. Ez magában foglalja az Essentials és a Productivity tesztcsoportokat. Kevésbé igényes, mint a fő PCMark 10 referenciaérték.



PCMark 10 Extended A

PCMark 10 Extended kibővíti a fő PCMark 10 referenciaértéket igényes játéktesztekkel, amelyek mérik a GPU és a CPU teljesítményét. A PCMark 10 Extended benchmark teljes képet nyújt a számítógép teljesítményéről a legszélesebb körű tevékenységek során.

Főbb jellemzői

Könnyen használható, nincs szükség műszaki know-how-ra.

Minden típusú PC-vel működik, az asztali számítógépektől a táblagépekig.

Tartalmazza a PCMark 10, Express és Extended benchmarkokat.

Fedezze fel számítógépe teljesítményét egyedi futtatásokkal.

Részletes hardverfigyelő grafikonok.

Hasonlítsa össze az eredményeket egymás mellett az alkalmazásban.

Az eredmények automatikus mentése offline állapotban.

Demo funkciók

Korlátlan futás a fő PCMark 10 teszttel.

Egyéb referenciaértékek, szolgáltatások és beállítások zárolva vannak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 24 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "PCMark 10 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: