Betöltés...

Assassin's Creed: Valhalla - Complete Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.565 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Assassin’s Creed: Valhalla – Complete Edition tartalma:

- Assassin’s Creed: Valhalla alapjáték

- Assassin’s Creed: Valhalla - Dawn of Ragnarök kiegészítő

- Season Pass

- The Legend of Beowulf bónusz küldetés

- Wrath of the Druids kiegészítő

- The Siege of Paris kiegészítő

- Ultimate Pack

- Berserker Settlement csomag

- Berserker Gear csomag

- Berserker Longship csomag

- Egy rúnakészlet a fegyverek élesítéséhez vagy a felszerelés javításához





Bújj Eivor, egy legendás viking portyázó bőrébe, aki a dicsőségért küzd. Fedezd fel Fedezd fel Anglia egy sötét korszakát, miközben rajtaütsz ellenfeleiden és kifosztod őket, gyarapítod a településedet, és építed a politikai hatalmadat.



Hozd létre a saját viking legendádat

Bújj Eivor, egy félelmet nem ismerő harcosnak nevelt viking portyázó szerepébe, és vezesd a klánodat Norvégia jeges pusztaságaiból egy új otthonba, a buja szántóföldekkel teli 9. századi Angliába. Alapítsd meg a saját településedet, és hódítsd meg az ellenséges vidéket minden rendelkezésedre álló eszközzel, hogy kiérdemeld a helyed a Valhallában.

Anglia a vikingek korában kicsinyes lordok és háborúzó királyságok széttöredezett országa. A káosz alatt egy gazdag és zabolátlan föld rejlik, amely új hódítóra vár. Te leszel az?



Egy középkori nyílt világ

Hajózz át a jeges Északi-tengeren, hogy felfedezd és meghódítsd Anglia széthullott királyságokból álló földjét. Merülj el olyan tevékenységekben, mint a vadászat és az ivójátékok, vagy vegyél részt olyan hagyományos északi versenyekben, mint a flyting – a „viking rap-csata”, amelynek keretein belül verbális kell elpusztítanod a riválisodat.



Írd meg a saját viking sagádat

Törj utat magadnak Angliában a fejlett RPG-mechanikák sokaságával. Vívj brutális csatákat, hajts végre vad rajtaütéseket, vagy stratégia és szövetségesek segítségével nyerd el a győzelmet. Minden a harcokban és a beszélgetésekben meghozott döntésed egy újabb lépés a nagyság felé vezető utadon.



Hajts végre epikus rajtaütéseket

Vezess egy fosztogatókból áll csapatot, és hajts végre villámgyors, meglepetésszerű támadásokat a szász seregek és erődök ellen. Szerezd meg a klánod számára az ellenségeid földjeinek gazdagságát, és terjeszd ki befolyásodat a saját, növekvő településeden túlra is.



Vegyél részt zsigeri harcokban

Engedd szabadjára a viking harcosok könyörtelen harcmodorát, miközben fejszékkel, kardokkal vagy akár pajzsokkal küzdesz könyörtelen ellenfeleid ellen. Fejezd le az ellenfeleidet közelharcban, végezz velük távolról nyilak segítségével, vagy gyilkold meg őket lesből a Hidden Blade-el.



Gyarapítsd, növeld a településedet

Klánod új otthona a legendáddal együtt növekszik. Személyre szabhatod a településedet fejleszthető építmények építésével. Oldj fel új funkciókat és küldetések az olyan épületekkel, mint a laktanya, a kovácsműhely, a tetoválószalon és még annyi más épület megépítésével.



Oszd meg a saját vikinged

Toborozz más játékosok által tervezett zsoldos vikingeket, vagy készítsd el és szabd testre a sajátodat, hogy megoszthasd online. Dőlj hátra, és gyűjtsd be a jutalmakat, amikor a saját magad által létrehozott vikingek a barátaiddal együtt harcolnak az ő saját játékvilágukban.







The Legend of Beowulf

Fedd fel a Beowulf legendája mögött rejlő szörnyű igazságot. A kiegészítő 3 küldetésből áll, elindítani pedig a norvégiai prológus befejezte, és az Angliában lévő település megalapítása után lehet, Ravensthorpe településén, Eivor szobájában.



Wrath of the Druids

Utazz el a 9. századi Írországba, és fedd fel egy misztikus szekta, a Children of the Danu titkait. Küzdd át magad elátkozott erdőkön és káprázatos tájakon, miközben Írország főkirályának, Flann SInnának a segítségére sietsz. Miközben a 9. századi Írország szépségeiben elmerülve azon dolgozol, hogy véget vess a sötét és titokzatos druida szektának, befolyást szerezhetsz a kelta királyok között, valamint találkozhatsz legendás és mitikus lényekkel is.



The Siege of Paris

Éld át a viking történelem legambiciózusabb csatáját. Hajózz el a háború sújtotta Frank Királyságba, és ostromold meg Párizs erődített városát. Harcolj Kövér Károly könyörtelen erőivel, és köss stratégiai szövetségeket, hogy biztosítsd klánod jövőjét. A kiegészítőben többek között lehetőséged van beszivárogni a 9. századi Párizs erődített falai közé, segíteni az ellenállást a Karoling Birodalom ellen, felfedezni a buja frank vidéket, valamint hajózni az ikonikus Szajna folyón, illetve elintézni kulcsfontosságú ellenségeket a többféle módon megoldható küldetésekben.







Dawn of Ragnarök

A franchise történetének legambíciózusabb kiegészítőjében Eivor Odin, az északi mitológiában a harc és a bölcsesség istenének szerepében kell, hogy elfogadja a saját, és népe sorsát. Engedj szabadjára új isteni erőket, miközben kétségbeesett küldetésre indulsz egy lélegzetelállító világban. Éld át egy legendás viking saga végét, és mentsd meg a fiadat a világmindenség végének közepette.



Használd egy isten erejét

Használj hihetetlen, túlvilági erőket. Nyerj el új képességeket a legyőzött ellenfeleidtől, és használd ezeket a képességeket arra, hogy megölj mindenkit, aki az utadba áll. Változz hollóvá, hogy látványos merényleteket hajts végre, vagy támaszd fel legyőzött ellenségeidet, hogy a te oldaladon harcoljanak. Változtad a bőrödet magmává, hogy védelmet adjon számodra, vagy vond be a fegyveredet jéggel, hogy pusztító csapásokat mérj, és még annyi minden.



Utazz az északi mitológia világába

Egy új fenyegetés látomásaival szembesülve Eivor Odin szerepébe bújva kell, hogy elfogadja saját, és népe sorsát, és be kell lépnie Svartalfheim, a mitikus törpék birodalmába – egy gyönyörű, de veszélyes világba, amely éppen invázió alatt áll. A földalatti kovácsműhelyektől kezdve egészen a magasba törő aranyhegyekig merülj el az északi mitológia hatalmas, veszélyes új világában, miközben elfogadod sorsodat északi istenként.



Harcolj új ellenfelekkel

Szállj szembe a Jotnarokkal, Jotunheim jégből álló ellenségeivel, és a Muspelekkel, Muspelheim tűzből álló ellenségeivel. Harcolj az ellenséges archetípusok széles skálájával, szivárogj be az erődítményeikbe, és használd ellenük a saját erejüket, miközben egyre erősebbé válsz. E sereg élén Surtr áll, egy megölhetetlen tűzóriás, a legnagyobb ellenség, akivel Odin valaha is szembenézett.



Tapasztald meg Odin személyes sagáját

Odin szerepében indulj el egy kétségbeesett küldetésre, hogy megmentsd fiadat, Baldrt egy kimondhatatlan ellenség fogságából. Használd az eszed és a ravaszságod, hogy beszivárogj az ellenséges területre, szerezz törpe szövetségeseket, és állj bosszút Baldr fogvatartóin. Odin utazása által Eivor arra kényszerül majd, hogy szembenézzen saját sorsával a Ragnarök alatt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 37 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed: Valhalla - Complete Edition (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: