Betöltés...

Exoprimal (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.138 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Exoprimal egy online, csapat alapú akciójáték, amelyben az emberiség legmodernebb exosuit technológiája a történelem legvadabb fenevadjai - a dinoszauruszok - ellen küzd. Az Exosuits-ok különböző szerepkörökbe vannak csoportosítva, amelyeket a kizárólag online, csapat alapú akciójáték módban irányíthatsz, hogy szembeszállj az elsöprő létszámú dinoszauruszok hadaival.



Történet

2040-et írunk... A hirtelen támadó dinoszaurusz mgjelenések olyan válságba sodorták a Földet, amely az emberiség létét fenyegeti. Mégsem veszett el minden remény. Az Aibius vállalat kifejlesztett egy hiperfejlett mesterséges intelligenciát, a Leviathan-t, amely képes megjósolni a jövőbeli kitörések helyét. Ez a technológia, valamint az Aibius forradalmian új motorizált ruhái, az úgynevezett exosuits-ok, esélyt adnak az emberiségnek arra, hogy megakadályozzák a dinoszauruszok megjelenését. Az Exosuit pilóták, más néven exofighter-ek nagy keresletnek örvendenek. Végezd el az exofighter alkalmassági tesztet, majd csatlakozz az Aibius hős pilótáinak seregéhez az emberi faj kihalásának megakadályozásáért folytatott harcukban.



Exosuit-ok

Az Exosuit-ok a dinoszauruszok fenyegetése ellen kifejlesztett, csúcstechnológiájú motorizált ruhák. Képességeik skálája alapján az exosuit-ok elsősorban háromféle szerepkörbe sorolhatók: támadó, tank és támogató. Az exofighter-ek bármikor, akár harc közben is, ruhát cserélhetnek, ha ruhaváltást hajtanak végre. Használd ki ezt a rugalmasságot, hogy menet közben változtasd meg a csapat összetételét, és teljesítsd a céljaidat.



Támadó

A támadó exosuit-ok arra összpontosítanak, hogy sebzést okozzanak az ellenségnek közeli, közepes vagy távoli támadásokkal. Bár a pontos felszerelések különböznek, minden támadó exosuit a hatékony harci hatótávolságához igazított fegyverekkel és képességekkel van felszerelve. Használd a helyzetnek legmegfelelőbb fegyvert, és semmisíts meg mindent, ami az utadba áll.



Tank

A tank exosuit-ok arra specializálódnak, hogy megvédjék szövetségeseiket az ellenséges támadások elvonásával és a sebzés elnyelésével. Akár egy hatalmas hordát kell visszatartaniuk, akár könyörtelen dinoszaurusz támadásokat kell megállítaniuk, a tank exosuit-ok a csapatod első védelmi vonalát alkotják.



Támogató

A támogató exosuit-ok különféle képességeket használnak a csapat túlélésének biztosítására. Míg a szövetséges exosuit-ok javításának képessége a leggyakoribb, a támogató exosuit-ok számos erősítő és gyengítő képességgel is fel vannak szerelve. A támogató exosuit-ok ezeket a képességeket arra használják, hogy javítsák a csapat harci hatékonyságát, és még gyorsabban teljesítsék a célokat.



Rigs-ek

A felszerelések az exosuit-ok kiegészítő felszerelései. A felszerelések további képességeket biztosítanak az exosuit-oknak, de egyszerre csak egy lehet felszerelve. A Zephyr exosui-ok például kiválóan teljesítenek a közelharcban, de a távolról támadó ellenséggel nehéz dolguk van. Ha az ágyú felszereléssel szereled fel, a Zephyr képes lesz nagy hatótávolságú lézert használni. Vagy akár szereld fel a Roadblock-ot az Aid Rig-el, hogy gyógyítást biztosítson, és félelmetes védelmi vonalat hozzon létre. Kísérletezz a felszerelések és exosuit-ok különböző kombinációival, hogy megtalálhasd az ideális játékstílusod. Ne feledd, mind a felszerelés, mind az exosuit-ok bármikor megváltoztathatók.



Dino Survival

A Dino Survival játékmódban két ötfős osztag versenyez a célok teljesítéséért. A csapatoknak követniük kell Leviathan utasításait, és a győzelemhez előbb kell teljesíteniük a küldetést, mint a riválisaiknak. Egyes helyzetekben a játékosok közvetlen harcban állnak egymással szemben, míg más helyzetekben a játékosoknak össze kell fogniuk riválisaikkal, hogy legyőzzék a fő ellenséget. A Dino Survival-ban a küldetések a játékbeli előrehaladásod alapján változnak. Az élmény minden egyes meccsen más lesz, még az ismerős környezettel és célokkal rendelkező meccseken is. A Dino Survival játékmóddal feloldhatod a történetszekvenciákat, sőt még jutalmakat is szerezhetsz, például tapasztalatpontokat, amelyekkel növelheted a saját és az exosuit-od szintjét.



Dinoszauruszok

A dinoszauruszok, amelyek egykor az állatvilág legfélelmetesebb és legerősebb teremtményei voltak, többé már nem a történelem részei. A téridőben az örvényeken keresztül történő utazás azonban mutálta ezeket a vadállatokat, és vadságukat teljesen új magasságokba emelte. Az emberiségnek a leleményességére és a legerősebb fegyverére - az exosuits-ra - kell támaszkodnia, hogy reagáljon erre a vészhelyzetre.



Neosaur-osok

A Neosaur-osok mutálódott dinoszauruszok, szokatlan megjelenéssel és képességekkel. A dinoszauruszokat egy rendkívül instabil energia hatja át, amikor a téridőn való áthaladás után átlépik az örvényhatárt. Ez az energia felelős azért a kegyetlen átalakulásért, amelyen sok dinoszaurusz átesik. A Neosaur-osok rendkívül magas koncentrációban rendelkeznek ezzel az energiával, ami szokatlan megjelenést, képességeket és támadásokat biztosít számukra.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Exoprimal (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: