Betöltés...

The Bridge Curse: Road to Salvation (EU, without DE/NL) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 14.487 Ft



A JÁTÉKRÓL

A félelem, a szorongás és a nevetés a fiatalság szimbóluma. Tapasztald meg az igazi paranormális kísértetjárást barátaiddal belső nézetes szemszögből, és maradj életben. A The Bridge Curse Road to Salvation egy horrorfilm adaptációja, tajvani városi legendát és egy érdekes háttértörténetet tartalmaz.



Hangulatos horror élmény

The Bridge Curse Road to Salvation egy belső nézetes, atmoszférikus horrorjáték lopakodás alapú játékmenettel.A játékosok magával ragadóan barangolnak az egyetemen, és megtapasztalják a félelmetes egyetemi horrort.



Háttértörténet

Tabu a letűnt időkből, amely sok éven át él a Tunghu Egyetemen. Egy ragaszkodó női szellem hosszú évtizedek óta ólálkodik az egyetemi hídján. Hat egyetemista dacolt a városi legendával, és véletlenül magukra haragították félelmetes átkot. Hogy ki marad életben, és hogyan hozzák rendbe az átkot, még nem tudni.



Játékmenet

Figyeld meg a környezetedet, és találd ki a legjobb útvonalat a menekülésre. Fejezd be a felderítést, mielőtt a női szellem meggyilkol téged. A lopakodási képességed elsajátítása az egyetlen módja a túlélésnek a sötétben. Higgy magadban, és próbáld meg összerakni az összes információt, hogy megtörd az átkot, és megtaláld az igazi hátterét a dolognak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 31 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Bridge Curse: Road to Salvation (EU, without DE/NL) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: