Betöltés...

Mutant Year Zero: Road to Eden Deluxe Edition (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 30.492 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Mutant Year Zero: Road to Eden - Fan Edition Upgrade tartalma:

- Asztali háttérkép

- Hivatalos digitális játékzene

- Digitális artbook

- Digitális Mutant Year Zero toll-papír RPG könyv



Az alapjátékról:



A Hitman és a Payday egykori tervezőit is magában foglaló csapattól érkezik a Mutant Year Zero: Road to Eden, egy taktikai kalandjáték, amely ötvözi az XCOM körökre osztott harcát a valós idejű lopakodással és a természet által visszahódított emberiség utáni világ felfedezésével... és a mutánsokkal.



Természetesen a világnak vége

Csak idő kérdése volt. Szélsőséges klímaváltozás, globális gazdasági válság, halálos járvány, növekvő feszültség a régi és az új szuperhatalmak között. 1945 óta először vetettek be nukleáris fegyvereket fegyveres konfliktusban. Gombafelhők emelkedtek keletről nyugatra, mielőtt a por leülepedett volna. Most vége van, és a Föld nyugodt. A természet megszállta a romos városokat. A szél végigsöpör a temetőkké változott üres utcákon. Az emberek mind eltűntek. A civilizáció maradványai között kutakodnak a mutánsok, torz humanoidok és állatok egyaránt, akik megváltást vagy csak valami ennivalót keresnek. A túléléshez neked és társaidnak ki kell merészkednetek a Zóna felfedezésére. Talán egy nap megtaláljátok a legendák Édenét, az ősök menedékét a pokol közepén. A történetek szerint ott vár az igazság. Talán ott találjátok meg a válaszokat.



Taktikai harc

Mutant Year Zero: Road to Eden a végső megoldás a taktikai stratégia függőségedre. Merülj el az XCOM játékok által inspirált, mély, körökre osztott, taktikai harcrendszerben.



Fedezd fel az emberiség utáni Földet

Utazz végig az elhagyott városok, omladozó autópályák és benőtt vidékek poszt-emberi világán. Térj vissza a Ark-ba, a rossz hírnév és kétes alakok neonfényben úszó oázisába, hogy feltöltsd a készleteidet, és megtervezd a következő kalandodat.



Irányíts egy mutánsokból álló csapatot

Egy kacsa viselkedési problémákkal és egy vaddisznó dühkitörésekkel; ezek nem a tipikus hőseid. Ismerd meg Dux-ot, Bormin-t, Selma-t és sok más karaktert, akik mindegyike sajátos személyiséggel és zavart szemlélettel rendelkezik a világról és a helyzetükről.



Sajátítsd el a lopakodó megközelítést

Lopakodj az árnyékban, hogy elkerüld a konfliktust, vagy hogy meglepd az ellenséget. A valós idejű lopakodás lehetővé teszi a megközelítés teljes irányítását: lopakodj be az ellenséges táborba, helyezd el a mutánsok csapatát a saját előnyödre, és szerezd meg a meglepetés erejét.



Mutációk feloldása

Nyiss fel új mutációkat és képességeket a mutánsaid számára, mint például Selma megragadó indái, Bormin támadása, és Dux hihetetlen képessége, hogy észrevétlenül lopakodjon be egy ellenséggel teli táborba, annak ellenére, hogy egy kétméteres, két láb magas, két lábon járó, beszélő kacsa egy számszeríjjal.



Dinamikus környezet

Használd a környezetet az előnyödre. Maradj távol a reflektoroktól, rejtőzz el a látóhatár elől, vagy egyszerűen robbantsd le a teljesen rombolható falakat és épületeket, és okozz teljes pusztítást.



Zsákmány, zsákmány mindenhol

A rögtönzött csúzlitól a nagy teljesítményű puskákig, a cilinderektől a rendőrségi mellényig, győződj meg róla, hogy felszereled-e a mutánsaidat az előtted álló veszélyekre. Semmi sem sugallja jobban az emberiség utáni állapotot, mint egy szöges fémpáncélba öltözött mutáns vaddisznó, amely egy puskával a kezében ront rád.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Mutant Year Zero: Road to Eden Deluxe Edition (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: