Betöltés...

Call of Duty: Black Ops 4 (Digital Deluxe) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 28.521 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Call of Duty: Black ops IV Digital Deluxe Edition tartalma:

- Call of Duty: Black Ops IV alapjáték

- 2,400 Call of Duty Points játékbeli fizetőeszköz

- Specialist Outfit öltözék minden Specialist számára

- Gesztus

- Névjegykártya, embléma, matrica és címke

- MX9 fegyver

- Dia De Los Muertos specialista felszerelés jelvénye

- Black Ops Pass kiegészítő

- "Classified", Zombie pálya

- 4 további, teljesen új Zombie élmény

-12 többjátékos pálya

- 4 exkluzív Blackout karakter





A Black Ops visszatért! Kemény, földhözragadt, gördülékeny többjátékos harcokkal, az eddigi legnagyobb zombis kínálattal, három teljes élőhalott kalanddal a megjelenéskor, és a Blackout-al, ahol a Black Ops univerzuma egy hatalmas battle royale élményben elevenedik meg, a Call of Duty történetének legnagyobb térképével, a Black Ops jellegzetes harcával, valamint karakterekkel, helyszínekkel és fegyverekkel a teljes Black Ops sorozatból.



Többjátékos mód

A Call of Duty: Black Ops IV többjátékos módja magasabbra teszi a lécet, és az eddigi legizgalmasabb földhözragadt harci élményt nyújtja, a taktikai játékmenetre és a választási lehetőségeidre összpontosítva. A játék az online akció új szintjét kínálja számos új fegyverrel, pályával és játékmóddal. A többjátékos módok most először szolgálnak a játék narratívájának középpontjául, miközben mélyebb kapcsolatot fedezel fel az egyes Specialist-ek szerepével és egyedi játékstílusával. A Pick 10 Create-a-Class rendszer visszatérésével és az új Gear kategóriával kombinálva a játékmenet minden eddiginél testreszabhatóbbá válik, így lehetővé téve számodra, hogy megváltoztathasd, hogyan fejleszd a Specialist-eidet. A mindent elsöprő Scorestreak-ek feloldásának lehetőségével kombinálva lehetőséged lesz egyedül veszélyesnek, vagy csapatban megállíthatatlannak lenni.



Zombies

A Call of Duty: Black Ops IV minden idők legnagyobb Day 1 Zombies kínálatát nyújtja, három teljes élménnyel a megjelenéskor: IX, Voyage of Despair és Blood of the Dead. A Call of Duty: Black Ops IV zombis része izgalmas új kalandokkal és vadonatúj karakterekkel, valamint a rajongók által már megszokott mély játékmenettel és utalásokkal vár rád.



Blackout

A Blackout-ban a Black Ops egy hatalmas battle royale-élményben elevenedik meg, amely egyesíti a Black Ops jellegzetes harcát és a Call of Duty történetének legnagyobb pályáját. Játssz a rajongók kedvenc karaktereivel, és harcolj a Black Ops univerzum ikonikus helyszínein. Ez egy ütközőpálya, amely egyesíti a Black Ops világait egy mindenre kiterjedő túlélési és eliminációs élményben, amelyben fegyverek; felszerelések; szárazföldi, tengeri és légi járművek; RC-XD-k; csapdák; és még zombik is szerepelnek egy olyan élményben, amely egyedülállóan Black Ops.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 45 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Call of Duty: Black Ops 4 (Digital Deluxe) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: