Betöltés...

Infinity Strash: Dragon Quest - The Adventure of Dai (Digital Deluxe Edition) (EU, without DE/NL) (Digitális kulcs - PlayStation 5)

Ár: 39.851 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Infinity Strash: Dragon Quest - The Adventure of Dai - Digital Deluxe Edition tartalma:

- Infinity Strash: Dragon Quest - The Adventure of Dai alapjáték

- Legendary Mage öltözék

- Legendary Priest öltözék

- Legendary Martial Artist öltözék

- Legendary Swordsman öltözék

- Legendary Warrior öltözék





A Hero emlékei a te kezedben vannak! Éld át a legendás anime sorozat, a Dragon Quest: The Adventures of Dai történetét, egy izgalmas akció-szerepjátékban, amely lenyűgöző látványvilágot ötvöz az anime és a manga stílusával.



Történet

A déli tengerek egyik félreeső szigetén egy Dai nevű fiú szörnyek között él, és arra vágyik, hogy egy nap ő maga is hős lehessen. Minden megváltozik, amikor a Dark Lord feltámad. A világot fenyegető új válság miatt Dai ígéretet tesz mentorának, új barátokkal találkozik, és lassan megismeri saját elkerülhetetlen sorsát... Ez Dai kalandjának kezdete, és az a törekvése, hogy igazi hőssé váljon!



Az emlékezés temploma

Játssz végig több mint 100 szobakombinációt a végtelen dungeon-ben, ahol a szörnyek és csapdák minden alkalommal változnak, amikor belépsz. Hasíts és vágj át ellenségek hordáin, hogy elérd az utolsó emeletet.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 43 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Infinity Strash: Dragon Quest - The Adventure of Dai (Digital Deluxe Edition) (EU, without DE/NL) (Digitális kulcs - PlayStation 5)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: