Betöltés...

Dungeons 3 Complete Collection (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 26.256 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Dungeons 3: Complete Collection tartalma:

- Dungeons 3 alapjáték

- Once Upon A Time kiegészítő

- Evil of the Caribbean kiegészítő

- Lord of the Kings kiegészítő

- Clash of Gods kiegészítő

- An Unexpected DLC kiegészítő

- Famous Last Words kiegészítő

- A Multitude of Maps kiegészítő

- Eredeti játékzene





A Dungeon Lord végre sikeresen egyesítette a gonosz erőit, és megalapította sötét birodalmát. Itt az ideje a következő lépésnek a legördögibb küldetésében: a terjeszkedésnek!



Engedd szabadjára a sötét oldaladat!

Hozz létre egy egyedi földalatti dungeon-t a szobák, csapdák és építmények hatalmas választékából. Állítsd fel a világ valaha látott legfélelmetesebb hadseregét, olyan alávaló lények közül válogatva, mint az orkok, szukkubák, zombik és még sok-sok más. Aztán, ha felépítetted a seregedet, lépj ki a sötétségből, és vezesd a seregedet a túlvilági világosságra, ahol megrontod a földet, és elűzöl mindent, ami csak halványan is hősies, aranyos vagy egyszarvú.



Történet

Azzal, hogy a Dungeon Lord elcsábította a felszíni világ bolyhos karmaiból a sötét elf papnőt, Thalya-t, aki a főhadnagya lett, megtalálta a módját, hogy földalatti búvóhelyének határaiból irányítsa hódító hadjáratát. Mivel Thalya a frontvonalon van, és a gonosz egyesült erői támogatják őt, minden trükköt be kell vetned, hogy egyszer és mindenkorra legyőzd a túlvilági jótevőket!



A várva várt dungeon manager

A Dungeons 3 az eddigi legnagyobb, legjobb és leggonoszabb dungeon szimulátor, amelyet egy teljesen átdolgozott valós idejű stratégia mód koronáz meg. Parancsolj a gonosz egyesült erőinek az új karakter, Thalya vezetésével, majd vezesd őket a győzelemhez.



A méret igenis számít

A kiterjedt egyjátékos kampány 20 küldetéssel, több mint 20 óra játékidővel, véletlenszerűen létrehozott szintekkel, vadonatúj kooperatív móddal két játékos számára, több szobával és több egyedi képességgel vár rád!







Once Upon A Time

Az Absolute Evil Fairyland-be utazik, a Good Fairy otthonába. Ez a visszataszítóan jóságos teremtmény élénkítő bájitalokkal látja el a hősöket, sőt, többnyire a jócselekedeteik irtózatos forrása. Néhány elátkozott hős és nem kevés pusztító bárány segítségével az Absolute Evil csúnya véget vet ennek a történetnek! Ez egy új, teljesen szinkronizált kampány, amely 3 kihívást jelentő pályát, 3 új Evil központont, a The Good Fairy Boss-harcot és új testreszabási lehetőséget tartogat a Dungeon-od számára.



Evil of the Caribbean

A számos kaland után Thalya kiérdemelt magának egy kis nyugalmat és békét, ezért a Never-Gives-Subordinates-Vacation Evil elküldi őt a kalózok nyaralóparadicsomába, Turtogára. Azonban még mindig van néhány icipici feladata a tábornokának, mint például a rumfuttatás, a még mindig nem törlesztett szerencsejáték adósságok és az óceán mélyéről származó lényekkel (Cthollho vagy valami ilyesmi) való foglalkozás. Ez egy új, teljesen szinkronizált kampány, amely 3 kihívást jelentő pályával, 3 új Evil bázissal, egy új kalóz öltözékkel Thalya számára, valamint új testreszabási opciókkal vár a Dungeon-od számára.



Lord of the Kings

A hatalmas Arcturus király visszatér küldetéséről a Holy Grail kíséretében, csakhogy rájön, hogy valaki feldúlta Stormbreeze városát (valamint a királyság többi részét). Azonnal nekilát, hogy visszafoglalja a földeket, de nem számított a Always-Has-The-Last-Laugh Evil-re. Bár a kezdetben segíted Arcturus király-t, hamarosan visszatérsz a gonoszság oldalára, ahol néhány megtért hős segítségével törlöd fel vele a padlót. Ez a kiegészítő 3 új pályával, 3 új Evil bázissal, gy vadonat új főellenséggel (King Arcturus-al) és új testreszabási lehetőségekkel vár a Dungeon-od számára.



Clash of Gods

Az örömkiáltások még mindig visszhangzanak a dungeon csarnokaiban a fanfártestek fenéktrombitáinak jellegzetes, dallamos paripája mellett - a gonoszság kakofóniája, amely az Absolute Evil vitathatatlanul Tanos felett aratott győzelme után is ott leng a levegőben. De, ahogy a mondás tartja, minden jó ...errr... gonosz dolognak vége szakad - és így van ez az Absolute Evil könyörtelen bekebelezésével is, ami mindent elnyelt, ami jó merészelt lenni. Most ugyanis eljött az idő, hogy az Absolute Evil trónra lépjen, és megkoronázza magát a világ egyedüli uralkodójává. Azonban van egy ici-pici probléma, ami az útjában áll... maga a Goddess of Light istennő! Vajon ki kerül ki győztesen a jó és a gonosz végső csatájából?



An Unexpected DLC

Az undorítóan jó hősök pánikot használtak, fussatok az életetekért! Ez szuper hatásos! Az Absolute Evil folyamatos győzelmei és a Goddess of Light végső elpáholása után a megmaradt kis rova...ööö...hősök a Queen of the Forest örökzöld erdeinek mélyén találtak menedéket. Valójában ez az úgynevezett királynő valóban szembe mer szállni az Unconscionable-And-Defacing-Nature Evil-el. Itt az ideje, hogy megtisztítsd az erdőt. Ez egy új, teljes mértékben szinkronizált kampány 3 kihívást jelentő pályával, The Queen of the Forest főellenséggel és az új csúszómászó típussal, a Rootling-al.



Famous Last Words

Gonosz, gonosz mindenhol, és egyáltalán nincs már semmi Jó, amit meghódíthatnál. Sem paladin-ok, sem királynők, sem istennők nem tudták megállítani a gonosz sereg diadalmenetét, ráadásul a hősök következő generációjának felnőtté válása még eltart egy darabig. Így hát itt az ideje, hogy a Finally-Bored-To-Death Evil szögre akassza a páncélját. De nem lenne Dungeons, ha nem a legnagyobb durranással érne véget. Miközben az Absolute Evil kirándulást tesz saját orra még le nem győzött mélységeibe - nyilván puszta unaloműzésből -, nagyon heves vita tör ki Thalya és szeretett narrátorod között. Vajon ki kerül ki győztesen, amikor ez a két ragyogó alak megküzd egymással, vajon melyikük lesz a végső harcos a gonosz csatamezején? Itt az ideje, hogy kiderüljön... Ez egy új, teljes mértékben szinkronizált kampány 3 kihívást jelentő pályával, egy új főellenséggel, amely akár a Skirmish pályákon is elérhető: A hírhedt Narrator. Valamint egy új csúszómászó típus: The pesky Pen Pushers.



A Multitude of Maps

Itt az ideje, hogy még egyszer utoljára felvedd az Absolute Evil túlméretezett csizmáját, hogy három egyedi skirmish pályán harcolj a Good különösen unalmas erőivel. Mutasd meg az ellenfeleidnek, hogy értesz a koponyák hadikalapáccsal való szétzúzásához, valamint bizonyítsd be a harmonikus harcban való jártasságodat a legrosszabb barátaidnak és kedvenc ellenségeidnek egyaránt. Ebben a térképcsomagban Thalya oldalán harcolsz a Summoning Stones-ért, áldozatokat ajánlsz fel a Mortuary Mountain lejtőin, majd segítesz egy Grave Golem-nek új nyughelyet keresni. A csomag három teljesen új Skirmish pályát tartalmaz, új kihívásokkal a Sublime Evil számára: The Summoning Stones, Corpses for the Mortuary Mountain és Re-burying the Golem-el. Mindhárom pálya elérhető egyjátékos módban vagy a barátaiddal együtt játszható kooperatív módban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dungeons 3 Complete Collection (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: