Betöltés...

No Man's Sky Next (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 26.534 Ft



A JÁTÉKRÓL

A No Man's Sky-ban minden csillag egy távoli nap fénye, mindegyik körül élettel teli bolygók keringenek, és bármelyikükhöz eljuthatsz, amelyiket csak akarod. Lépj be a bolygók felszínére gördülékenyen, töltőképernyők és korlátok nélkül. Ebben a végtelen, procedurálisan generált univerzumban olyan helyeket és lényeket fedezhetsz fel, amelyeket más játékosok még nem láttak - és talán soha többé nem is fognak.



Indulj el egy epikus utazásra

A galaxis középpontjában egy ellenállhatatlan impulzus lüktet, amely által egy olyan utazásban lesz részed, amely során megismered majd a kozmosz valódi természetét.Az ellenséges lényekkel és ádáz kalózokkal szembenézve azonban tudnod kell, hogy a halálnak ára van, és a túlélésed a hajód, a fegyvereid és a ruhád fejlesztésével kapcsolatos döntéseiden múlik majd.



Légy aki szeretnél

Csak rajtad múlik, hogy hogyan fogod tölteni az idődet a No Man’s Sky-ban. Harcos leszel, aki a gyengékre vadászik, és elrabolja a vagyonukat, vagy kalózokat vadászol le fejpénzért cserébe? A hajód sebességét és fegyverzetét is fejlesztheted, ha ezen a vonalon szeretnél elindulni. Vagy inkább kereskedő lennél? Találj nyersanyagokat elfeledett világokon, aztán pedig add el azokat a legmagasabb áron. Fejleszd a hajód rakományterét, hogy még több nyersanyagot tudj szállítani egyszerre. Vagy talán felfedező szeretnél lenni inkább? Lépj át ismeretlen határokat, és fedezz fel olyan helyeket és dolgokat, amelyeket még soha senki nem látott. Fejleszd a hajtóműveidet, hogy még messzebbre merészkedhess, és fejleszd a ruhádat, hogy túlélhesd az olyan veszélyes környezeteket, amelyek az óvatlanokat megölnék.



Oszd meg utazásodat másokkal

A galaxis egy élő, lélegző hely. Kereskedelmi konvojok közlekednek a csillagok között, frakciók versengenek a területekért, kalózok vadásznak az óvatlanokra, és a rendőrség állandóan figyel. Minden játékos ugyanabban a galaxisban él, és dönthetsz úgy, hogy megosztod velük felfedezéseidet az ismert űrön átívelő térképen. Talán az ő tetteik eredményeit is láthatod majd, csakúgy, mint a sajátjaidat...

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 32 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "No Man's Sky Next (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: