Betöltés...

Last Tide (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.499 Ft



A JÁTÉKRÓLÖrdögi cápák



Vadászni vagy elrejteni vad vadcápák ellen, ideértve a nagyfehérek, a Hammerheads stb. Kihívás a hatalmas Megalodon-ra, amely a térképen jár az intenzív főnökharcért, amely exkluzív fegyvert jutalmaz!

A csavar a túlélésről

Minden 8. órában a játékosokat dobják egy epikus Battle Royale eseményre!

Nagy teljesítményű vízi felszerelések



Mester egyedi berendezéseket és mechanikákat! Lődd le a Chum gránátokat, hogy cápák támadják meg ellenségeidet! Használjon Flares-et a rejtett ellenségek feltárásához és öblítéséhez. A szorítóhorgok körbeviszik a térképet, közelebb húzzák az ellenséget, sőt még a csapattársaikat is megmentik a veszélytől! Kapcsolja be a fegyver hordóját, hogy elrejtse a buborék nyomvonalait, vagy felfedje a megtámadott ellenségeket. Valós víz alatti lőfegyverek, lándzsafegyverek és még sok más feszült vízi háború létrehozásához!

Merülj a csatába



Kezdje el a csatát nagy sebességű torpedószerű merülőkkel! Indítsa újra és taktikailag pozicionálja a térképen szétszórt Divepod állomásokkal.

Víz alatti környezet



A vízfizika új támadási szögekbe tud úszni. Fedezze fel a korallzátonyokat és elsüllyedt bázisokat a világ vezető víz alatti fényelnyelési technológiával. A legújabb HRTF technológia magával ragadó hangzásképet hoz létre, valósághű hangteret-térbeli meghatározással. A legjobb az, hogy nincs víz alatti eséskárosodás!

Öltözz lélegzetelállítóan

Keressen kagylókat minden mérkőzésről, és költözze őket kozmetikai termékekre! Ahhoz, hogy még többet szerezzen, a térképen rejtett elvesztett tárgyak kincskeresése!

Versenyezz a dicsőségért

Építsen meg egy arzenált, és vegye le a többi résztvevőt, amikor egy dinamikus fejpénzrendszerben versenyez a pontokért. A nagylelkű vezetők zónájukat a szerver többi része felé sugározzák - meddig tudsz maradni a tetején?

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



Erőszak

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Last Tide (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: