Betöltés...

Super Smash Bros Ultimate Fighters Pass Vol. 2 (DLC) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)

Ár: 17.114 Ft



A JÁTÉKRÓL A Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass Vol. 2 tartalma:

- Challenger Pack 6 kiegészítő

- Challenger Pack 7 kiegészítő

- Challenger Pack 8 kiegészítő

- Challenger Pack 9 kiegészítő

- Challenger Pack 10 kiegészítő

- Challenger Pack 11 kiegészítő





Vásárold meg most ezt a Fighters Pass-t, hogy hozzáférj hat további játszható harcoshoz, valamint további pályákhoz és zenékhez, amint azok megjelennek. A bejelentett harcosok között van Min Min az Arms-ból, Steve és Alex a Minecraft-ból, Sephiroth a Final Fantasy sorozatból, Pyra/Mythra a Xenoblade Chronicles 2-ből, Kazuya Mishima a Tekken sorozatból és Sora a Kingdom Hearts sorozatból!



Super Smash Bros. Ultimate



A Smash új korszaka

Zúzd le a riválisaid a pályákról, hiszen az új karakterek, Simon Belmont és King K. Rool csatlakoznak Inkling-hez, Ridley-hez és a Super Smash Bros. történetének minden harcosához. Élvezd a továbbfejlesztett sebességet és harcokat a Castlevania-sorozaton, a Super Mario Odyssey-n és még sok máson alapuló új pályákon!



Játékmenet

Gondot okoz a pályaválasztás? Akkor válaszd a Stage Morph opciót, hogy az egyik pályát átváltoztasd egy teljesen másikká harc közben - először a sorozatban! Akár helyileg, akár online játszol, élvezd a gyorsabb harcmenetet, az új támadásokat és az új védekezési lehetőségeket, például a tökéletes pajzsot. Játsz több mint 900 különböző zenei kompozícióra és küzdj 1 az 1 ellen egy barátoddal, készíts szabad meccset akár 4 játékos számára, vagy küzdj egyszerre 8 játékossal és még sok-sok mással!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 30 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Super Smash Bros Ultimate Fighters Pass Vol. 2 (DLC) (Digitális kulcs - Nintendo Switch)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: