Betöltés...

Steel Division Normandy 44 (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.825 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Deluxe Division of Steel Division: Normandy 44 a következő extrákat tartalmazza:



Művészeti könyv:

Részletes áttekintés a Steel Division művészetéről és gyártásáról: Normandia 44



Taktikai útmutató:

Digitális könyv, amely felgyorsítja a játék terepét és taktikáját.



Hat exkluzív játék közbeni ász:



- Történelmi személyiségek, amelyeket bevethet a csatatéren

- Ernst Barkmann (Németország, Panther A tank)

- Joseph Priller (Németország, Bf109A vadászgép)

- Dick Winters (USA, ejtőernyős zászlóalj)

- Wilfred Harris (Egyesült Királyság, Sherman Firefly tank)

- Leo Major (Kanada, mesterlövész-felderítő)

- Kurt Knispel (Németország, Tiger II)



Harcnapló:

A játék főbb térképei és azok elleni küzdelem



Deluxe avatar és ikon a Paradox fórumokhoz

Egyedi csengőhangok és szöveges üzenetek hangjai

Háttérképek:

Az Steel Division művei felhasználhatók a számítógép asztalának díszítésére



Streaming fedvények:

Az Steel Division témájú fedvények azok számára, akik a Twitchen vagy a YouTube-on közvetítenek.



Elővásárlás



Elővásárlás az acélipari részleg számára: A Normandy 44 a következőket tartalmazza:



Hozzáférés a játék exkluzív bétájához:

lehetővé teszi, hogy a játékot a bevezetés előtti hetekben játszhassa



Két történelmi Panzer-ász, akiket bevethet a csatába:



- Michael Wittman, a késő háború egyik legféltettebb parancsnoka, híres a Villiers-Bocage-i leséről. (Tigris E)

- Francis Gabreski, ő volt a legfontosabb amerikai és amerikai hadsereg légierő vadász-ász Európa felett a második világháborúban (USA, P-47D harci bombázó)



Az Steel Division: Normandy 44 egy taktikai, valós idejű stratégiai (RTS) játék, amelyet az Eugen Systems fejlesztett ki, olyan címek készítői, mint a Wargame és a RUSE. Ez az új játék a játékosokat részletes, történelmileg pontos harckocsik, csapatok és járművek irányításába helyezi világháború magassága. A játékosok több ellenféllel mérhetik taktikai képességeiket nagy többjátékos csatákban, vagy ellenségekkel szemben egy kihívást jelentő egyjátékos kampányban. Steel Division: Normandia 44 lehetővé teszi a játékosoknak, hogy vegyék át az irányítást a legendás katonai hadosztály hat különböző ország, mint például az amerikai 101. légideszant, a német páncélos 21. Panzer vagy a 3. kanadai Division, invázió során a normandiai 1944



Főbb jellemzői:



Parancsoljon több mint 400 történelmileg pontos egységet:

Akár harcolnak az irányításért intenzív többjátékos csatákban, ahol akár 10-vs-10 játékos is fej-fej mellett halad, egyedül játszik vagy barátaival dolgozik rangsorolt ?mérkőzéseken, a játékosoknak össze kell hangolniuk a történelmileg pontos gyalogság, harckocsik, repülőgépek kiválasztását. és támogassa a járműveket az ellenséges egységek elleni küzdelemhez ebben a taktikai RTS játékban.



Valódi taktikák:

A csaták három különálló szakaszon tombolnak, ahol a különböző egységek idővel kinyílnak, utánozva a valós hadseregek mozgását, és változatosságot adva a folyamatosan változó háborús színháznak. Dinamikus frontvonal szemlélteti a konfliktus apadását. Az előny megszerzése és az elvonulás kényszerítése érdekében rögzítse az ellenfél gyalogságát, vagy tegyen egy tökéletesen kivitelezett tervet.



Valós környezet:

Az Eugen IRISZOOM motorjának legújabb verziójával a játékosok zökkenőmentesen nagyíthatnak a taktikai légi nézetektől egészen egyetlen egységig, és megnézhetnek 400 különböző valós járművet és egységet, amelyeket gondosan történelmi részletességgel és pontossággal terveztek. A térképeket az 1944-es Normandia tényleges légi felderítő fotói alapján tervezték, amelyek valós taktikákat és stratégiákat igényelnek a lefedéshez és az ellenőrzéshez.



Outplan, Outsmart, Outgun:

A csatacsoportok testreszabásától kezdve a csapatok elhelyezéséig és manőverezéséig a csaták megnyerése ravaszságot és stratégiát igényel, nemcsak nyers tűzerőt. Minden elvesztett egység növekvő taktikai hátránnyal jár, és a játékosoknak meg kell küzdeniük azért, hogy megszerezzék és megtartsák az elsőbbséget.



A történelmileg pontos gyalogosok, harckocsik és járművek parancsnokságától kezdve a csapatok helymeghatározásáig és az ellenséggel való valós idejű együttműködésig a játékosoknak okosaknak és találékonyaknak kell lenniük a győzelemhez. Minden egység számít a csata nyomásának, és a nyers tűzerő önmagában nem lesz elegendő a győzelem megszerzéséhez. Akár az egész csatát légi szempontból nézik, akár egyetlen harckocsit követnek tűzharcba, a játékosoknak okosan kell irányítaniuk a dinamikus frontvonalat, hogy leseket és előrelépéseket hajtsanak végre.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 33 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Steel Division Normandy 44 (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: