Betöltés...

Eador: Genesis (Digitális kulcs - PC)

Ár: 70.619 Ft



A JÁTÉKRÓL Az Eador: Genesis egy középkori fantasy, körökre osztott stratégiai/szerepjáték, amely szándékosan megtartja az "old school" megjelenését 2D-s grafikájával.



Eador a Great Nothing-ben sodródó számtalan földdarabból álló univerzum. Mindegyik szilánk egy-egy kis világ, saját földrajzzal és lakosokkal. A szilánkok feletti hatalomért a Masters, a halhatatlan lények, akiket a halandók isteneknek hisznek, keservesen harcolnak.



Játékmenet

Vedd át egy hatalmas Master szerepét, és alakítsd Eador sorsát a földön és az asztrálsíkon belül is. Fedezd fel a vidéket és uralkodj a tartományokon, ahogyan jónak látod, védd meg őket, és tartsd kordában a lakosságot, különben fellázadhatnak. Válogass több ezer tárgy - kardok, varázslatok, fegyverek, páncélok és még sok más közül, hogy felszerelhesd az általad toborzott hősöket, hogy a legjobban tudjanak megfelelni minden kihívásnak. Tartsd meg hőseid egészségét. A harcban szerzett tapasztalatokkal egyre erősebbek lesznek. Köss szövetségeket, és vegyél részt a diplomácia kényes művészetében, miközben kereskedelmi megállapodásokról tárgyalsz, vagy háborút indítasz egy közös ellenség ellen. Eador sok csodával és kalanddal vár rád, válaszolsz-e a hívásra?



Felfedezés

A világtérképek véletlenszerűen generált tartományokból állnak. A játékos közvetlenül nem irányítja a hősök mozgását egy tartományon belül, a hősöknek parancsot adhatsz, hogy fedezzék fel a területet. Fedezz fel különleges egy különleges helyszíneket, hogy hőseid küldetést kapjanak, tárgyakat vásároljanak vagy ellenséges szörnyekkel harcoljanak. Minél több felderített terület van egy tartományban, annál több bevételhez jut a játékos, valamint a lakosság is elégedettebb lesz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 19 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Eador: Genesis (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: