Betöltés...

UglyDolls: An Imperfect Adventure (Digitális kulcs - PC)

Ár: 40.598 Ft





A JÁTÉKRÓL



A robotok hűvösek, ha mindannyian villognak, és elegáns, fémes felületükkel nagyítanak. De mi van akkor, ha robotok egy olyan helyről, amelyet a tökéletesség intézetének hívnak?

Az UglyDolls: Egy tökéletlen kalandban a robotok egész horda szabadlábra helyezkedik, és átveszi Uglyville -t, és megpróbálja „tökéletessé” tenni! Mi a baj ezzel, kérdezheted? Uglyville egy édes környék, ahol minden egy kicsit elromlott. A városlakók mind egyedileg különböznek egymástól, és átölelik egymást a különbségek miatt.

A pozitívum az, hogy Moxy leszel, az energikus UglyDoll, akinek sok „moxy” -ja van! Inkább az ökört? Rendben van, válaszd őt, és játssz Uglyville alapítójaként és polgármestereként. Ezen karakterek egyikeként hamarosan összeállsz az UglyDolls film összes barátjával, felfedezed Uglyville imádnivaló furcsaságát, és közösen külditek vissza azokat a merev robotokat oda, ahonnan jöttek.

Ez a robot invázió egyre inkább bulinak hangzik. És még nem is említettük, hogyan találkozhat még sok UglyDoll babával, léphet kapcsolatba velük, és hogyan gyűjthet vagy készíthet hasznos dolgokat, amelyek segítenek a robotok elfogásában és visszaküldésében otthonukba. Olyan dolgokkal fog találkozni, mint a pogo botok és a lebegő kalapok. Még soha nem volt lebegő kalapja? Akkor UglyDoll barátai nagyon remélik, hogy eljönnek erre a robotparti kalandra. De van bátorsága, hogy ne meneküljön a bosszantó robotok elől? Nem? Ne aggódj. Moxy (vagy Ökör) elszalad veled, vagy segít elkészíteni a „tökéletes” tárgyat, hogy hazaszállítsd őket.

Jellemzők



KONTROLLÁLJUK A MOXY VAGY OX -ot, és álljatok össze UglyDolls társaival: Babo, Ice Bat, Wage és Ugly Dog

Fedezze fel az UGLYVILLE -t eljárással létrehozott utcákkal, amelyek minden játékot másképp tesznek

LURE ÉS Csapdába a kérlelhetetlen robotok hordáját, és küldd ki őket Uglyville -ből!

JÁTSSZ EGYÜTT 2 játékos helyi együttműködési módban


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 18 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "UglyDolls: An Imperfect Adventure (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: