Betöltés...

WWE 2K18 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 59.506 Ft



A JÁTÉKRÓL



Visszatér a WWE történetének legsikeresebb játéksorozata: itt a WWE 2K18! A címlapján Seth Rollins Superstart szerepeltető WWE 2K18 minden eddiginél közelebb visz a ringhez: kőkemény akció, lenyűgöző grafika, dráma, izgalom; új játékmódok és meccstípusok, testreszabási lehetőségek sokasága, és persze minden, amit megszerettél a WWE 2K sorozatban. „Be Like No One.”



Minden idők legvalószerűbb WWE videojátéka!

A létező legrealisztikusabb WWE videojáték még izgalmasabbá vált: nyolcfős meccsek, új fogásrendszer és súlyérzékelés, több ezer új animáció és nagy kiterjedésű kulisszák mögötti terület vár. Az új renderelési motor jóvoltából a WWE 2K18 vizuálisan is megújul, és sohasem látott módon kelti életre a WWE drámai pillanatait.



Az én karrierem

Az új MyCAREER elindít a dicsőség felé vezető úton – dolgozz keményen, és vár a WrestleMania! Fedezd fel a WWE világát: járd be szabadon, beszélgess a WWE Superstar gladiátoraival, szerezz szövetségeseket és ellenségeket, és dolgozd ki a következő meccsek stratégiáját!



Út a dicsőséghez

Bekerülhet valaha MyPlayered a WWE Hall of Fame tagjai közé? Itt a vadonatúj Road to Glory! Versengj online, és szerezz feloldható tartalmakat, erősítőket és fejlesztéseket MyPlayered számára, miközben biztosítod a helyedet a valódi WWE-eseményekkel, köztük a PPV-adásokkal párhuzamosan megtartott különleges eseményeken.



Dinamikus Creation Suite

A páratlanul összetett testreszabási eszközök és az új Custom Match jóvoltából minden eddiginél egyedibb WWE-élményt élvezhetsz! A sokoldalú Creation Suite még összetettebb Create-a-Superstar, Create-a-Video és Create-an-Arena funkciókat ígér.



Komolyan, A VALAHA VOLT LEGNAGYOBB ROSTER!

Légy a ring királya a kedvenc WWE- és NXT-harcosaiddal, no meg a legendás Superstarokkal! Nem viccelünk, a WWE 2K18 minden idők legteljesebb rosterét kínálja a legnagyobb WWE Superstarokkal, akik valaha a WWE ringjébe léptek!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "WWE 2K18 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: