Betöltés...

Arma 3 (Contact Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 31.536 Ft



A JÁTÉKRÓLHa még nem ismeri az Arma 3 alkalmazást, és alig várja az első kapcsolatfelvételt, akkor ez a tökéletes csomag az Ön számára!



Az Arma 3 Contact Edition tartalmazza az Arma 3 alapjátékot és az Arma 3 Contact spin-off bővítést a rendes ár csupán egy töredékéig.





Arma 3 - Ugorjon be a PC elsőszámú katonai homokozó játékába, és élvezze a valódi harci játékmenetet hatalmas méretekben. A gazdagon részletezett csatatéren keresztül az Arma 3 egy- és többjátékos tartalmak széles választékát kínálja, több mint 20 járművet és 40 fegyvert, valamint korlátlan lehetőségeket kínál a tartalom létrehozására.

Arma 3 kapcsolattartó * - Mi van, ha az emberiség hirtelen földönkívüli intelligenciával találkozik a Földön? Az Arma 3 Contact egy spin-off bővítés, amely közvetlenül egy olyan esemény középpontjába helyezi Önt, amely örökre megváltoztatja az emberi történelem arculatát. Az egyjátékos kampány friss terepen és különféle kiegészítő tartalmakkal érkezik a szélesebb Arma 3 homokozóhoz.



* Az Arma 3 alapjátékot telepíteni kell az Arma 3 Contact bővítmény lejátszásához.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Arma 3 (Contact Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: